Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Θρίλερ στη Βαυαρία: Οι τέσσερις σκλάβες του σεξ και ο δυνάστης τους

Ο 53χρονος Τόρστεν Βάις ήταν ο δυνάστης μιας ομάδας γυναικών, μυημένων στον αποκρυφισμό. Αυτός έδινε τις εντολές στον σεξουαλικό κύκλο στον οποίο ανήκαν οι τέσσερις γυναίκες, τα πτώματα των οποίων εντοπίστηκαν στο Πασάου της Βαυαρίας....

Ο Τόρστεν, η Κέρστιν και η 30χρονη Φαρίνα βρέθηκαν νεκροί το περασμένο Σάββατο σ΄έναν απόμερο ξενώνα στο Γκίφχορν της Κάτω Σαξονίας . Δύο ημέρες αργότερα εντοπίστηκαν στο Βίτινγκεν οι σοροί άλλων δύο γυναικών: της 19χρονης Καρίνα και της Γκέρτρουντ, συντρόφου της Φαρίνα.
Τα θύματα ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό, τα μεσαιωνικά όπλα και τις αναπαραστάσεις της εποχής, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου.
«Καθαρίσατε; Τελειώνετε!»
Ο 53χρονος άνδρας, που βρέθηκε νεκρός από βέλος βαλλίστρας στην καρδιά, ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος μεσαιωνικών αντικειμένων με το όνομα “Milites Conductius”, όπου πωλούνταν μεσαιωνικά ξιφίδια και σπαθιά.
Είχε μακριά άσπρη γενειάδα και οργάνωνε βραδιές με ξιφομαχίες. Στο μπράτσο του είχε τατουάζ με σύμβολα των Αλχημιστών, του αποκρυφιστικού κινήματος που άνθησε στον Μεσαίωνα και υποστήριζε ότι κατέχει το μυστικό της μετατροπής των μετάλλων σε χρυσό. Μιλούσε στις γυναίκες σκάβες του κοφτά και απότομα. «Καθαρίσατε; Τελειώνετε!»
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της νεκροψίας στο Πασάου που ανακοινώθηκαν από την αστυνομία της Βαυαρίας δείχνουν ότι δύο από τα τρία θύματα, ντυμένα στα μαύρα, με piercing στο σώμα, σκοτώθηκαν από βέλος που δέχθηκαν στην καρδιά.
Τα άλλα βέλη που βρέθηκαν στα σώματά τους εκτοξεύθηκαν μετά θάνατον, πιθανότατα από το τρίτο θύμα, μία γυναίκα 30 ετών, την Φαρίνα, που στην συνέχεια αυτοκτόνησε.
Οι τέσσερις γυναίκες έκαναν ότι τους έλεγε ο αφέντης τους
«Η γλώσσα του σώματος των γυναικών πρόδιδε την υποτακτική τους σχέση. Αυτές ήταν πάντα με το κεφάλι σκυμμένο και μαυροντυμένες. Ο Τόρστεν τους έδινε εντολές», λέει ο Aλεξάντερ Κρίγκερ, ιδιοκτήτης αγρόκτηματος όπου είχαν μείνει για λίγους μήνες.
«Τα μέλη της ομάδας φέρεται να είχαν στενές σχέσεις… Επιδίδονταν σε διάφορα σεξουαλικά παιχνίδια. Ορισμένα από τα θύματα είχαν κόψει τις επαφές με τους γονείς τους», όπως υποστηρίζουν οι εισαγγελικές αρχές του Πασάου.
«Ο σεξουαλικός κύκλος με αφέντη τον Τόρστεν λειτουργούσε σαν μια “αίρεση του σεξ” με έντονα μεσαιωνικά στοιχεία», όπως γράφει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail».
Τα θύματα της υπόθεσης θεωρείται ότι συμμετείχαν σε ένα ιδιότυπο φετιχιστικό όργιο και μοιράζονταν το πάθος για την αλχημεία του Μεσαίωνα και τα όπλα.
Ο Τόρστεν συμπεριφερόταν στις γυναίκες σαν να είναι «σκλάβες» και ασκούσε έλεγχο σαν ένας ηγέτης σέχτας, χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη αλλά και εκβιάζοντάς τις ψυχολογικά.
Σύμφωνα με τις περιγραφές του περιβάλλοντός του, ο Τόρστεν φαίνεται πως είχε έντονο ενδιαφέρον για τη βία και πιο συγκεκριμένα για τα παιχνίδια υποταγής. Αντλούσε ηδονή από το να κάνει γυναίκες «σκλάβες» του.
Στα «χαρτιά», πάντως, ο Τόρστεν Βάις είχε σχέση με ένα από τα θύματα με το οποίο είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.
Πιθανώς δηλητηριάστηκαν οι γυναίκες στο διαμέρισμα
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν ήδη συλλέξει οι γερμανικές αρχές, οι τέσσερις γυναίκες και ο Τόρστεν φέρεται να αυτοκτόνησαν.
Σχετικά με τα δύο πτώματα των γυναικών που εντοπίστηκαν το Βίτιγκεν, την Δευτέρα, οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο της δηλητηρίασης.
Οι αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα δείξουν αν τα θύματα ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive