Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΤΑ ΤΑΞΙ. ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΛΑ .. ΡΟΖΟΥΛΙ


Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ δήλωσε ότι «ο Τσίπρας μου έλυσε το θέμα. 


Αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός που πρέπει να τον αγκαλιάσει η κοινωνία».«Αν μου το ζητήσει ο Τσίπρας, θα το επιδιώξω», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος...
αναφορικά με το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές....
Ο ίδιος, μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο του News 24/7 δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο του πρωθυπουργού γιατί «ο Τσίπρας μου έλυσε το θέμα να μην με εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές. Αποδεικνύει ότι είναι ένας πολιτικός που πρέπει να τον αγκαλιάσει η κοινωνία».Παράλληλα, δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση στον Κ.Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «υπηρέτη του ΔΝΤ»προσθέτοτνας ότι «ο κόσμος των ταξί που ήταν στη ΝΔ σήμερα είναι όλοι με τον Τσίπρα».Ο Θ.λυμπερόπουλος υποστήριξε δε, οτι πολιτικά πρόσωπα στη ΝΔ εκφράζονται αρνητικά για την ηγεσία του κόμματος, ενώ απαντώντας στην επίθεση που δέχθηκε από τον γραμματέα της ΝΔ για τη χθεσινή του παρουσία στην ομιλία Τσίπρα στι Αιγάλεω, ο κ. Λυμπερόπουλος είπε οτι ο Λευτέρης Αυγενάκης προσπάθεί να επιβιώσει πολιτικά, κάνοντας λόγο για «ηλιθιότητες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive