Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Καισαριανής

Ομάδα κουκουλοΦΛΩΡΩΝ επιτέθηκε την νύχτα στο αστυνομικό τμήμα της Καισαριανής.   Καταδρομική επίθεση από ομάδα περίπου 10 κουκουλοΦΛΩΡΩΝ δέχθηκε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα το αστυνομικό τμήμα Καισαριανής....  Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον αστυνομικό που εκτελούσε χρέη σκοπού, καθώς και στο αστυνομικό τμήμα.   Στην συνέχεια οι δράστες διέφυγαν στα γύρω στενά.  Λίγο νωρίτερα, στην περιοχή του Παπάγου, άγνωστοι πυρπόλησαν το αυτοκίνητο της δημοσιογράφο Μίνας Καραμήτρου.  Η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, η ενέργεια συνδέεται με τις επιθέσεις των τελευταίων ημερών από αντιεξουσιαστές, λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια από τον Δημήτρη Κουφοντίνα.
Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε για την επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στ. Μαυροειδάκος, ο οποίος ανέφερε ότι οι δράστες ήθελαν να πάρουν τη ζωή αστυνομικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive