Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Πάτρα: Επεισοδιακή συγκέντρωση υποψηφίων ευρωβουλευτών με τον Σύριζα. Τους "ενοχλούν" τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ παιδιά οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ. (ΦΩΤ.- ΒΙΝΤΕΟ)



Επεισοδιακή πολιτική εκδήλωση της εκλογικής επιτροπής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές με ομιλητές πέντε υποψηφίους ευρωβουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Κατά την έναρξη της αντεξουσιαστές εισέβαλαν...
στον πρώτο όροφο και την αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και απείλησαν με διακοπή φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του έγκλειστου μέλους της '17Ν' Δημήτρη Κουφοντίνα.Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν οι: Αρβανίτης Κώστας, Δημοσιογράφος, Δουλουμπέκης Θοδωρής, Μηχανικός και Μέλος ακτιβιστικης Κινησης Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Κόκκαλης Πέτρος, Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Πειραιά και Εκπρόσωπος της πολιτικής κίνησης "ΚΟΣΜΟΣ", Κονιόρδου Λυδία, Ηθοποιός και πρ. υπουργός, Νικολαΐδης Αλέξανδρος, Ολυμπιονίκης Ταε-Κβον-Ντο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive