Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Μην ξεχνιόμαστε ε; Στην "ασφαλή" Αττική της Γεροβασίλως. Αποκλειστικό: Τρόμος στην Κηφισιά! Ληστές μπούκαραν με λοστάρια σε σπίτι γνωστού επιχειρηματία και τα ρήμαξαν όλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θρασύτατη ληστεία, έγινε με θύμα πασίγνωστο επιχειρηματία της Αθήνας. Αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν με βαριά λοστάρια στα χέρια λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην μονοκατοικία του επιχειρηματία, που βρίσκεται στην Πολιτεία, στα υψώματα του Δήμου Κηφισιάς....
  Οι δράστες τα ρήμαξαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά, παίρνοντας μαζί τους όλα τα πολύτιμα πράγματα που βρήκαν, καθώς και το πιστόλι που κατείχε νομίμως ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.  Ο τελευταίος εμφανίστηκε συγκλονισμένος από την μεγάλη ζημιά που έπαθε, ωστόσο είπε ότι «ευχαριστεί τον Θεό, γιατί την κρίσιμη ώρα δεν ήταν ο ίδιος μέσα, καθώς και η κόρη του με το μωρό της».  Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της μονοκατοικίας, το οποίο εξετάζει η Αστυνομία για να μπορέσει να εντοπίσει τους αδίστακτους δράστες που τα έκαναν όλα λίμπα στο εσωτερικό του σπιτιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive