Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν-Μπορούν μόνο να χειροτερέψουν». ΦΩΤΟ & ΗΧΗΤΙΚΟ

Για όλους και για όλα μίλησε στον Γιώργο Τράγκα και την εκπομπή «Εν Αθήναις» στα Παραπολιτικά 90,1 ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Βαγγέλης Μαρινάκης. Βασικά σημεία της συνέντευξης:...

Στο αίμα μου τρέχει ο Πειραιάς – Οι πολιτικές μου φιλοδοξίες σταματούν στον Πειραιά
Στις Ευρωεκλογές είχα ψηφίσει Ποτάμι
Θεωρούσα ότι η Δούρου το 2014 θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον Σγουρό – Έκανα λάθος
Πίστευα ότι και ο Τσίπρας θα κάνει κάτι διαφορετικό – Αλλά και εκεί έπεσα έξω όπως όλος ο Ελληνικός λαός
Δεν πιέζομαι εύκολα – Ακολούθησα όλες τις διαδικασίες για τον διαγωνισμό για τις άδειες
Όσο ευγενικός να θέλω να είμαι όλα αυτά που λένε για μένα και τη ΝΔ είναι ψέμματα.
Με έβαλαν στο στόχαστρο γιατί θέλουν να φτιάξουν μια ατζέντα για τις εκλογές.
Τους βολεύει πολύ να λένε ορίστε να ο χρηματοδότης της ΝΔ με βρώμικο χρήμα.
το χρήμα που κατατέθηκε στα ταμεία του κράτους το βάφτισαν βρώμικο.
Και λέγε λέγε δυστυχώς αυτό μένει.
Ένα πράγμα θέλω να πω στον Τσίπρα και στην παρέα του. Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Μπορούν μόνο να χειροτερέψουν
Η εισαγωγή της εταιρείας μας στην WALL Street ήταν μια σημαντική επιτυχία για τη χώρα Κυμάτισε η ελληνική σημαία στο μέσα και έξω από το Αμερικάνικο Χρηματιστήριο
Για την εξαγορά της Νότιγχαμ Φόρεστ οι Εγγλέζοι μας πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο
Μου είχαν ζητήσει πολλοί φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αναλάβω τις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ  για να μην κλείσουν.
Και εγώ από αγάπη για την Ελλάδα τους άκουσα και εμπιστεύτηκα τους διευθυντές να συνεχίσουν να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους χωρίς καμιά παρέμβαση.
Δεν θα μπορούσε κανένας επιχειρηματίας να δεχτεί ποιος θα είναι ο διευθυντής του
Τις κυβερνητικές επιθέσεις αναφορικά με το Noor 1 τις αντιμετώπισα με εκνευρισμό αλλά και χιούμορ.
Όμως όσοι με γνωρίζουν καλά ξέρουν και την πραγματικότητα και την αλήθεια από την συνολική μου πορεία.
Έτσι κι αλλιώς όλες οι κινήσεις της εταιρείας μου φαίνονται και στο διαδίκτυο.
Εγώ περπατώ στους δρόμους και ακούω αυτά που λέει ο κόσμος όπως και οι φίλοι μου για μένα.
Μου λένε οι φίλοι μου ότι  είμαι χοντρός και με πειράζει.. αλλά αυτό πάει…κλείνει..
Οταν λένε για μένα ότι είμαι ναρκέμπορας με σκοτώνει.. με τσακίζει.. γιατί πιστεύω ότι αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σκοτώνουν.
Στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία του τόπου βρέθηκαν πέντε-επτά παιδιά να μιλούν με την Ευρώπη και ξεπούλησαν τα πάντα.
Θα μπορούσαν να είχαν κάνει πολύ καλύτερα πράγματα για τον τόπο αλλά τα έκαναν χειρότερα. Και αυτοί οι τύποι πανηγυρίζουν κιόλας…
Είμαι σίγουρος ότι ο Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον Τσίπρα. Οι γνώσεις του είναι πολύ καλύτερες.
Με τον Τσίπρα  είχα μιλήσει σε ένα οικονομικό φόρουμ του 2014 και τρόμαξα από την ένδεια των γνώσεων του στα οικονομικά.. Μην πω τίποτα παραπάνω
Με τον Πέτρο Κόκκαλη απορώ.. ακόμα και ο ίδιος είχε παραδεχτεί ότι παραλάβαμε τον Ολυμπιακό με διπλάσιο χρέος από ότι τον είχε πάρει ο πατέρας του από τον Κοσκωτά.
Ο Πειραιάς τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει πρόσωπο  γι αυτό και βλέπουμε τόσους τουρίστες να έρχονται με τα κρουαζιερόπλοια και να ενισχύουν τις τοπικές επιχειρήσεις.
Αυτό που εισπράττω περπατώντας στην πόλη μας και σε όλα τα διαμερίσματα είναι πολλά ευχαριστώ για το τι έχουμε κάνει στον Πειραιά.
Τον Πειραιώτη είναι δύσκολο να τον κοροϊδέψεις και εμείς μπορούμε να τον κοιτάμε στα μάτια ξέροντας ότι γνωρίζει την πολύ καλή δουλειά που έχουμε κάνει.
Εισπράξαμε 83 εκ. ευρώ από Ευρωπαϊκά κονδύλια τα οποία θα ξοδευτούν όλα για τον Πειραιά.
Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε
Για το ενδεχόμενο να πολιτευθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: «Αγαπώ τον Πειραιά, αυτό τα λέει όλα. Πάθος έχω με τον Πειραιά, με τον τόπο μου. Θέλω να βλέπω τον τόπο μου να πάει καλά και σήμερα ο τόπος δεν πάει καλά. Περπατώντας στις γειτονιές του Πειραιά μπορούμε να δούμε έργα, δράσεις για τη νεολαία, τα ασθενέστερα στρώματα, μνημεία κ.α. που αποδεικνύουν ότι έχουμε πάει καλά».
Σε ερώτηση για το αν έχει ψηφίσει άλλο κόμμα εκτός από τη ΝΔ: «Έχουμε μια δημοτική συμβουλο, τη Σταυρούλα Αντωνάκου – που έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον δήμο μας και τώρα είναι υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη – και το 2015 ήταν βουλευτής με Το Ποτάμι. Τότε ψήφισα και εγώ Ποτάμι.»
Πολύς λόγος για την Ρένα Δούρου, αλλά υπήρξε σαφής: «Από εκείνη τη μέρα την κ .Δούρου την έχω δει μια φορά τυχαία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Το 2014 θεωρούσα ότι θα κάνει καλύτερη δουλειά από τον κ. Σγουρό. Έπεσα έξω, κάνουμε και λάθη.»
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «πίστεψα ότι ως νέος άνθρωπος θα έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Αλλά εκεί δεν έπεσα έξω μόνο εγώ, έπεσε έξω ολόκληρος ο ελληνικός λαός…»
Σχετικά με την σχέση του με την ΝΔ ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε πως «Οι φιλοδοξίες μου σταματάνε στον Πειραιά. Είμαι χαρούμενος για όσα κάνω και δεν θέλω να κάνω κάτι άλλο. Άλλωστε, όταν θέλω να κάνω κάτι δεν ντρέπομαι, το φωνάζω. Δεν μπορώ να το κρύψω…» τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.
Για την αδειοδότηση των καναλιών: Υπήρχε η διαδικασία αδειοδότητης των καναλιών. Έτσι ξεκίνησαν οι επαθές όπως και όλοι οι υποψήφιοι καναλάρχες. Δεν με πίεσε κανείς. Εμενα δεν μπορεί να με πιέσει κανείς ευκολα…
Εκτός από τα 20 εκατ. του Καλογρίτσα δεν είχε γίνει καμία άλλη κουβέντα με την κυβέρνηση.
Σχετικά με τη λάσπη και τις κατηγορίες της κυβέρνησης προς το πρόσωπό του ο κ. Μαρινάκης απάντησε: «Θέλουν να φτιάξουν και έφτιαξαν μια ατζέντα για τις εκλογές. Να λένε να: «ορίστε ο χρηματοδότης της ΝΔ, με βρώμικο χρήμα…»
Για να τελειώνουμε με τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του. Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν. Μόνο να χειροτερεύσουν. 
Ο κ. Μαρινάκης ρωτήθηκε επίσης για το αν όλα όσα γράφτηκαν εις βάρος του ίδιου δημιούργησαν πρόβλημα στις επιχειρήσεις του: «Δημιούργησαν κάποιες δυσκολίες οι προσπάθειες τους, αλλά εμείς προχωρήσαμε με μεγάλες συμφωνίες στο εξωτερικό. Βλέπουμε στο εξωτερικό ότι οι Έλληνες μπορούν να διαπρέψουν. Στην Αγγλία έχουν μια παράδοση στο ποδόσφαιρο και θέλουν να περάσει απ’ όλους τους ελέγχους, όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο.
Ο φάκελός μας για την Νότιγχαμ Φόρεστ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα. Στην Αγγλία έχουν μια παράδοση στο ποδόσφαιρο και θέλουν να περάσει απ’ όλους τους ελέγχους όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Ο φάκελός μας δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα.»
«Οι προδότες και οι ψεύτες δεν αλλάζουν μπορεί μόνο να χειροτερέψουν…»ανέφερε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα
Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «πίστεψα ότι ως νέος άνθρωπος θα έκανε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό. Αλλά εκεί δεν έπεσα έξω μόνο εγώ, έπεσε έξω ολόκληρος ο ελληνικός λαός…»
Για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών, ο κ. Μαρινάκης είπε ότι δεν είχε κανένα λόγο να πλησιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ή άλλο κόμμα. «Δεν με πίεσε κανείς στο θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες, άλλωστε δεν είναι εύκολο να με πιέσει κανείς».
Σε ερώτηση γιατί έχουν στοχοποιήσει τον ίδιο: 
Για το θέμα της αγοράς του ΔΟΛ το 2017, ο κ. Μαρινάκης απάντησε ότι το έπραξε «από αγνά αισθήματα για την χώρα που ζω .. Είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις με Έλληνες αλλά και φίλους από το εξωτερικό και είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να μην κλείσουν οι δύο εφημερίδες και ότι θα ήταν καλό να συνεχίσουν να γράφουν ιστορία.»
Διαβεβαίωσε μάλιστα ότι εμπιστεύθηκε τους διευθυντές των εφημερίδων να συνεχίσουν το έργο τους και έχουν κάνει καλή δουλειά.
Σε ερώτηση του Γιώργου Τράγκα για το κατά πόσο επηρέασε τον ίδιο και την οικογένειά του ο πόλεμος λάσπης, υπήρξε κατηγορηματικός: «Η οικογένειά μου και οι δικοί μου άνθρωποι ξέρουν ποιος είμαι.»
Μίλησα για οικονομία με τον Αλέξη Τσίπρα και… τρόμαξα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πολύ καλύτερος πρωθυπουργός από τον κ. Τσίπρα. Είναι πολύ απλό. Πρόκειται για ένα μορφωμένο παιδί που ξέρει από οικονομία, που πλέον είναι το ζητούμενο. Αν μιλήσετε με τον κ. Τσίπρα για οικονομία θα τρομάξετε. Τον είχα συναντήσει το 2014 στο φόρουμ του Economist. Ξεκίνησε μια κουβέντα και σας λέω ότι τρόμαξα, δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω» τόνισε ο κ Μαρινάκης.
mar_par
Για τη ρήξη με τον Κόκκαλη
«Δεν θα ήθελα να συζητήσω για τον κύριο Κόκκαλη ή για τον Πέτρο. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι ενωμένος. Το μόνο που βγήκε είναι τι παραλάβαμε το 2010. Ο Πέτρος παραδέχθηκε ότι το χρέος ήταν διπλάσιο απ’ όταν είχε αναλάβει ο Κόκκαλης τον Ολυμπιακό . Σημασία έχει να πάει καλά ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και να πάρει το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα γίνονται».
Για τις κατηγορίες περί στημένων και την… «εξυγίανση»
Πρόκειται για γελοιότητες. Δεν μπορώ να σχολιάσω τέτοια πράγματα που κάθεται και λέει ο Αλέξης Τσίπρας στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις.
Αν υπάρχει παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Ποιά παράγκα, άλλωστε μιλάμε για την εποχή της εξυγίανσης.. Έχουμε χορτάσει από εξυγίανση…
Για τον Νίκο Παππά
Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο… Μόλις απέτυχε ο κύριος Παππάς, τον έστειλαν στο διάστημα.
Για το έργο της δημοτικής αρχής στον Πειραιά
Έχουμε σχέδια για το θέμα της ανεργίας στον Πειραιά κι έχει μειωθεί η ανεργία στην πόλη. Έχουμε διαθέσεις δύο εκατομμύρια βιβλία – οδηγούς για να διατεθούν στους τουρίστες. Για να έχει εικόνα ο επισκέπτης του Πειραιά. Ξεκινήσαμε ανάπλαση στον Άγιο Διονύσιο. Κι έχουμε 1.700 νέες θέσεις εργασίας και προχωράμε για να πάμε στις 7.500 θέσεις εργασίας.
Ακούω πολλά ευχαριστώ από τον κόσμο για όσα έχω κάνει στον Πειραιά. Και τους Πειραιώτες δεν τους κοροϊδεύεις. Ότι είχαμε υποσχεθεί το πράξαμε και θα κάνουμε και παραπάνω. Ο δήμαρχος έχει κάνει καλή δουλειά. Έχουμε εισπράξει 88 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τελειώνοντας τα δύο έργα που μας έχουν ταλαιπωρήσει όπως το τραμ, που εγώ ήμουν αντίθετος να περνάει από το κέντρο του Πειραιά, αλλά και το μετρό, θα περπατάμε σ’ ένα διαφορετικό Πειραιά.
Θα συνεχίσω να στηρίζω τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκη με την καθοδήγηση της μητρόπολης Πειραιά και του κ. Σεραφείμ ο οποίος έχει κάνει ένα πολύ σημαντικό έργο. Έχω δεσμευτεί για ένα νέο κολυμβητήριο κι ένα ταμείο για την επιχειρηματικότητα.
giamesa
Αναλυτικός υπήρξε ο κ. Μαρινάκης για το έργο της δημοτικής αρχής στον Πειραιά:
«Έχουμε σχέδια για το θέμα της ανεργίας στον Πειραιά και έχει μειωθεί στην πόλη. Έχουμε διαθέσει δύο εκατομμύρια βιβλία -οδηγούς για να διατεθούν στους τουρίστες. Για να έχει εικόνα ο επισκέπτης του Πειραιά. Ξεκινήσαμε ανάπλαση στον Άγιο Διονύσιο. Και έχουμε 1.700 νέες θέσεις εργασίας και προχωράμε για να πάμε στις 7.500 θέσεις εργασίας.
Ακούω πολλά ευχαριστώ από τον κόσμο για όσα έχω κάνει στον Πειραιά. Και τους Πειραιώτες δεν τους κοροϊδεύεις. Ό,τι είχαμε υποσχεθεί το πράξαμε και θα κάνουμε και παραπάνω. Ο δήμαρχος έχει κάνει καλή δουλειά. Έχουμε εισπράξει 88 εκατ. ευρώ από τα κονδύλια και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τελειώνοντας τα δύο έργα που μας έχουν ταλαιπωρήσει όπως το τραμ, που εγώ ήμουν αντίθετος να περνάει από το κέντρο του Πειραιά, αλλά και το μετρό, θα περπατάμε σε ένα διαφορετικό Πειραιά.»
«Με τον Γιάννη Μώραλη έχουμε αδελφική σχέση»
Αδελφική χαρακτήρισε τη σχέση του με τον δήμαρχο Πειραιά, υπογραμμίζοντας ιδιαίτερα την πολύ καλή συνεργασία με τον Γιάννη Μώραλη, τόσο στον Δήμο όσο και την περίοδο του Ολυμπιακού.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην περηφάνια του δημάρχου για την καταγωγή και την οικογένειά του.
Κλείνοντας, ο κ. Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να στηρίζει τους Πειραιώτες που έχουν ανάγκες με την καθοδήγηση της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά και του μητροπολίτη Σεραφείμ. Δεσμεύθηκε δε να δημιουργήσει σύγχρονο κολυμβητήριο και Ταμείο Επιχειρηματικότητας για τους νέους του Δήμου.
Κάλεσε  τέλος, τους πολίτες να δώσουν το παρών στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», που δεν θα έχει –όπως είπε- καμία σχέση με το φιάσκο της περασμένης εβδομάδας με τη συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα.
«Έντεκα πούλμαν μετρήσαμε με 550 άτομα που έφεραν στον Πειραιά και ακόμη γύρω στους 200 αστυνομικούς στο Πασαλιμάνι. Πρέπει πάντως να δώσω συγχαρητήρια στον σκηνοθέτη του κ. Τσίπρα που έκανε μαγικά» κατέληξε.
Ακούστε όλη την συνέντευξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive