Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Τους σπουδάζουν για να διαμελίσουν την Ελλάδα – Δείτε εικόνες και αφυπνίστε τους πάντες (ΦΩΤΟ)


Η Διεύθυνση Αποδήμων Τούρκων και Συγγενών Κοινοτήτων (ΥΤΒ) κάλεσε τουρκόφρονες μουσουλμάνους φοιτητές, που ζουν στην Ελλάδα, στην Άγκυρα.  Μετά την επίσκεψη δόθηκαν, όπως διαβάζουμε στα «Τουρκικά Νέα», ευχαριστίες προς τα μέλη των παράνομων Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης και Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής....
    Ο YTB απαρτίζεται από Έλληνες πολίτες φοιτητές και φοιτήτριες που σπουδάζουν σε διάφορα πανεπιστήμια της Τουρκίας.  Η εκδρομή μουσουλμάνων μαθητών από την ελεύθερη Θράκη στην Άγκυρα έγινε προφανώς, προκειμένου να πειστούν και να επιλέξουν τα τουρκικά πανεπιστήμια και όχι τα Ελληνικά.  Στο όλον σχέδιο συμμετέχουν φυσικά και οι δύο προαναφερθέντες σύλλογοι τουρκόφρονων στην Θράκη.  Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε φοιτητές της οργάνωσης αυτής μαζί με  τους μαθητές από την Θράκη μπροστά στο κτίριο της ΥΤΒ στην Άγκυρα αλλά και με μία σημαία, στην οποία απεικονίζεται η Θράκη χωρίς την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και με πράσινο χρώμα, όπως είναι χρωματισμένη η εικόνα της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης».

Οι φοιτητές του ΥΤΒ μαζί με  τους μαθητές από την Θράκη μπροστά στο κτίριο στην Άγκυρα
ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα
Ο διοικητής της YTB δελεάζει τους μουσουλμάνους μαθητές να σπουδάσουν στην Τουρκία
ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα
Αναμνηστική φωτογραφία στα γραφεία της ΥΤΒ – Η Θράκη με πράσινο χρώμα
ΠΗΓΗ: Τουρκικά Νέα
Σημαία Ανεξάρτητης Θράκης με πράσινο χρώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive