Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Η Νέα Τάξη τα ισοπεδώνει όλα: Έτσι θα ζητήσουν να αλλάξει ο Εθνικός ύμνος της Ελλάδας; (ΒΙΝΤΕΟ)


Αναπόσπαστο κομμάτι της εθνικής ταυτότητας κάθε χώρας, είναι και ο εθνικός ύμνος της.  Σε ένα κρατίδιο της Γερμανίας, τη Θουριγγία, Ο επικεφαλής του, Μπόντο Ραμέλοφ λέει πως ήρθε ο καιρός να αλλάζει ο απαρχαιωμένος ύμνος...
της Γερμανίας και ζητά «έναν εθνικό ύμνο με τον οποίο μπορούν να ταυτιστούν όλοι οι Γερμανοί».    Ο συγκεκριμένος, να σας πληροφορήσουμε πως είναι αριστερός και φυσικά όταν λέει πως χρειάζεται ένας ύμνος με τον οποίο μπορούν να ταυτίζονται όλοι οι Γερμανοί, εννοεί και τους νεοαφιχθέντες «μετανάστες» που έχουν ήδη λάβει Γερμανική υπηκοότητα, τα μέλη της LGBTQ κοινότητας και εν γένει τους αριστερούς που…έχουν αλλεργία σε σε οτιδήποτε εθνικό.  Ο Ραμέλοφ δήλωσε σε μια τοπική εφημερίδα ότι ο σημερινός ύμνος της χώρας γράφτηκε για τις ναζιστικές παρελάσεις και συνδέεται με τα οράματα των Ναζί.  «Δεν μπορούν όλοι οι Γερμανοί να ταυτιστούν και πρέπει να αντικατασταθεί από κάποιον άλλο, δήλωσε ο Ραμέλοφ. Ο αριστερός πολιτικός, συνέχισε δηλώνοντας στην εφημερίδα της Ρεϊνισσέ Ταντ ότι πολλοί Γερμανοί δεν τραγουδούν τον σημερινό εθνικό ύμνο, ενώ προσθέτει πως «θα ήθελα να έχουμε έναν πραγματικά συλλογικό εθνικό ύμνο, δυστυχώς όμως τέτοιες προτάσεις έχουν απορριφθεί για την ώρα» δήλωσε ο Ραμέλοφ στην εφημερίδα.     Σύμφωνα πάντα με τη Deutsche Welle, ζητάει μάλιστα ο νέος ύμνος, να είναι «πιασάρικος» ώστε να μπορούν όλοι να ταυτίζονται με αυτόν και να είναι περήφανοι. «Προσπάθησα να τραγουδήσω τον τωρινό, αλλά μου έρχονται στο μυαλό οι Ναζί», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive