Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στην Πατησίων - Μάχη για τη ζωή δίνουν δύο γυναίκες

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας.  Οι εικόνες από το τροχαίο είναι σκληρές με τις δύο γυναίκες να βρίσκονται αιμόφυρτες και αναίσθητες στην άκρη του δρόμου. Άπαντες στον δρόμο έχουν παγώσει.... με τα ασθενοφόρα να φθάνουν σχεδόν άμεσα στο σημείο και τους τραυματιοφορείς να κάνουν ό,τι μπορούν και όσο πιο γρήγορα είναι εφικτό.  Οι δύο γυναίκες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία με τους γιατρούς να προσπαθούν από την πρώτη στιγμή να σταθεροποιήσουν την κατάστασή τους. Στο OPEN TV μίλησε η αδερφή της μίας γυναίκας.

1 σχόλιο:

  1. Φριχτό τροχαίο στην Πατησίων - Μάχη ζωής δίνουν οι δύο γυναίκες (φώτο)

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/771315_frihto-trohaio-stin-patision-mahi-zois-dinoyn-oi-dyo (=ουσιαστικα προκειται για δολοφονους που κυκλοφορουν στους ελληνικους δρομους → και φυσικα δεν απελαθηκε ποτε ενω ηταν σεσημασμενος/ειχε αποφυλακιστει κλπ... )

    ''Δύο γυναίκες, ηλικίας περίπου 60 ετών - σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μία Ελληνίδα και μία βορειοηπειρώτισσα- δίνουν μάχη για τη ζωή τους στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου διακομίσθηκαν από την Πατησίων, σήμερα το πρωί. Η μία νοσηλεύεται στην Εντατική με τραύματα στο κεφάλι και η δεύτερη με πολλαπλά κατάγματα. Οι γιατροί είναι περισσότερο αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.
    Όλα έγιναν περίπου στις 9:30 το πρωί ένα ΙΧ στο οποίο επέβαινε ένας Αλβανός οδηγός έπεσε σε νησίδα στη συμβολή Πατησίων και Μηθύμνης, με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο γυναίκες και να τις πετάξει στο αντίθετο ρεύμα. Εκεί οι άτυχες γυναίκες χτυπήθηκαν από άλλο αυτοκίνητο.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive