Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Κίνα: Άλλο πάλι κι ετούτο. «Ιπτάμενο» .... αεροπλανοφόρο λάνσαρε το Πεκίνο


Κάποιοι φανατικοί φίλοι του χαρταετού από την Κίνα δημιούργησαν αυτό που θα μπορούσε να είναι το πρώτο ιπτάμενο αεροπλανοφόρο στον κόσμο. Ο Συγκεκριμένος..
χαρταετός, είναι μεν μικρότερος από ένα πραγματικό αεροπλανοφόρο, αλλά το μέγεθος του είναι στις διαστάσεις ενός αστικού λεωφορείου. Ο χαρταετός πέταξε στο 36ο ετήσιο Διεθνές Φεστιβάλ Kite στο Weifang της επαρχίας Shandong.
Ο χαρταετός μοιάζει με το αεροπλανοφόρο τύπου 002 της Κίνας, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στο λιμάνι του Dalian και δέχεται μια νέα γκρίζα επίστρωση καταστρώματος πτήσης. Το 002 Ολοκληρώθηκε το 2018 και έχει ήδη πραγματοποιήσει πολλές θαλάσσιες δοκιμές στη Θάλασσα Bohai.
Η κατασκευή του έγινε με αφορμή και την ετήσια μεγαλειώδη παρέλαση του Κινεζικού ναυτικού στην επαρχία της Shandong στην ανατολική Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive