Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η Νοτοπούλου είναι μορφωμένη απλά το κρύβει για να μην την ματιάσουμε! – Διαβάστε τι έγραψε – Επική ατάκα

Δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει τις αναρτήσεις η Κατερίνα Νοτοπούλου, μόνο που χρειάζεται να συνταχθεί καινούργιο συντακτικό για να τις καταλάβουμε. Οι αναρτήσεις της Κατερίνας Νοτοπούλου στα social media, έχουν παρελθόν. Η υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει πολλές φορές τον γέλωτα, και πολλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, από την χρήση της ελληνικής γλώσσας που δεν φαίνεται να είναι στα ατού της....

Τώρα ξαναχτύπησε με μια αναφορά για τους αντιπάλους της που σχεδόν δεν βγάζει νόημα…
Η πρώτη φορά που κέντρισε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των χρηστών του twitter λήταν όταν έγραψε για την συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Κτιριακές Υποδομές, χωρίς να λάβει υπόψιν της ότι η λέξη «διευθύνων» κλίνεται. Ετσι έγραψε:
«Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σσ. Αντί του σωστού διευθύνοντα) σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

Η δεύτερη φορά ήταν όταν θέλησε να γράψει οτι πρέπει να δώσουμε καινούργιο νόημα στην πολιτική. Ηθελε προφανώς να γράψει να επανανοηματοδοτήσουμε την πολιτική. Δεν της βγήκε έτσι όμως. Ετσι έγραψε:
«Να επανανοματοδοτήσουμε την πολιτική, να κάνουμε τους νέους να πιστέψουν οτι αξίζει. Αξίζει να προσπαθήσεις για την πόλη σου, για την ζωή σου.»
Τώρα ξαναχτύπησε. Γράφοντας στο Instagram για τους πολιτικούς της αντιπάλους ότι διοίκησαν τον Δήμο «σε εποχές μεγάλης υπεξαίρεσης». Εποχές υπεξαίρεσης δεν υπάρχουν. Υποθέτουμε θέλει να πεί σε εποχές που αποκαλύφθηκε η υπεξαίρεση των χρημάτων από τα ταμεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά το είπε λίγο συνοπτικά. Εγραψε πάλι στο Instagram:
«Βασικός πολιτικός λόγος που πήρα την απόφαση είναι ο κίνδυνος να επιστρέψει ο Δήμος στην εποχή του…τίποτα. Με την έννοια ότι οι ανθυποψήφιοί μου είναι άνθρωποι που είτε διοίκησαν σε εποχές μεγάλης υπεξαίρεσης στον Δήμο είτε εγκατέλειψαν την Θεσσαλονίκη σε κρίσιμες περιόδους για την κεντρική πολιτική σκηνή.»
Η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου για τους ανθυποψηφίους της που διοίκησαν τον Δήμο σε εποχές μεγάλης υπαξαίρεσης:

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive