Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ιδού ο καθηγητής που ασελγούσε σε μικρά κορίτσια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες, έπειτα από σχετική διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 57χρονου καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου στα Χανιά ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος ανήλικων μαθητριών του. Πρόκειται για τον Ελευθέριο Αλέξανδρο Παπαδογιάννη (φωτό), του Ιωάννη και της Ελένης, που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή...

Ο καθηγητής κατηγορείται ότι έχει ασελγήσει σε ανήλικα κορίτσια ηλικίας 13 και 15 χρόνων, ενώ, σύμφωνα με τις καταγγελίες, φέρεται ότι είχε και ολοκληρωμένες σεξουαλικές πράξεις με μαθήτριες της πρώτης τάξης του γυμνασίου στο φροντιστήριο του οποίου είναι ιδιοκτήτης.

Ο 57χρονος συνελήφθη αρχικά για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας αρχαιοτήτων, όμως στην πορεία της προανάκρισης υπήρξαν εξελίξεις. Πέντε κοπέλες (ενήλικες πλέον) κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Χανίων ότι την περίοδο που ήταν ανήλικες και φοιτούσαν στο φροντιστήριο του 57χρονου τις υποχρέωσε κατ’ επανάληψη σε ασελγείς πράξεις.

Οι αποκαλύψεις άρχισαν στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν μία 19χρονη (σήμερα) κοπέλα κατήγγειλε ότι το 2013, σε ηλικία 13 ετών, ο εκπαιδευτικός κέρδισε την εμπιστοσύνη της και άρχισε να ασελγεί συστηματικά πάνω της.

Μετά τη 19χρονη, ακόμα τέσσερα κορίτσια, που είναι σήμερα 20 ως 24 ετών, άρχισαν να εκμυστηρεύονται όσα είχαν περάσει στα χέρια του καθηγητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive