Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Καλύμνια για... Γκίνες! «Πάτησε» τα 104 και έχει 50 εγγόνια, 87 δισέγγονα και 2 τρισέγγονα! ΦΩΤΟ

❱❱ Θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες διεκδικεί μια υπεραιωνόβια Καλύμνια, που έχει πατήσει τα 104 και είναι η γηραιότερη γυναίκα στα Δωδεκάνησα! Παρά τις δεκαετίες που βαραίνουν την πλάτη της η Παναγιούλα Στεφανιδάκη, η οποία έχει αποκτήσει 50 εγγόνια και 87 δισέγγονα, εξακολουθεί να κυκλοφορεί χαμογελαστή....
Με μαλλιά λευκά σαν χιόνι και δύο μάτια που πετούν σπίθες, και ας έχουν δει δύο Παγκόσμιους Πολέμους και τη σημερινή οικονομική κρίση, συνεχίζει ακάθεκτη. Γεννημένη στις αρχές Οκτωβρίου του 1914, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα εκείνης της εποχής, παντρεύτηκε και έκανε 10 παιδιά (πέντε γιους και πέντε κόρες), που της χάρισαν 50 εγγόνια και εκείνα με τη σειρά τους έκαναν συνολικά 87 παιδιά!
Μάλιστα, ευτύχησε να αποκτήσει και δύο τρισέγγονα! Η υπέργηρη κυρα-Παναγιούλα, που ζει ήρεμα στον οίκο ευγηρίας Καλύμνου, όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει αρρωστήσει βαριά και αυτό την καθιστά ιδιαίτερα δραστήρια για την ηλικία της, καθώς στο γηροκομείο βοηθάει τους υπόλοιπους ηλικιωμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive