Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Ανθρωπακια μικρα και αδυναμα … φοβισμενα απο την ευθυνη ..!

Ντροπη σας , ναι ΣΑΣ !! και οχι ΜΑΣ … βγαζω εξω με μεγαλη περηφανεια τον εαυτο μου !! Ντροπη σας ολοι σας για την καταντια που αφησατε να συμβαινει μεσα στην χωρα !! Και οχι ντροπη στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικους .. αυτοι κανουν την “δουλεια” τους και την κανουν πολυ καλα …!...
Ντροπη σε ολους σας που αφησατε την ΤΑΜΠΕΛΑ να σας γινει σαρακι και να σας μετατρεψει σε φοβισμενα τρωκτικα , να σας κανει ΟΜΗΡΟΥΣ των φοβων σας , να σας μετατρεψει σε “ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ” ..μεσα σε μια “ελευθερη” δημοκρατια !!…. Παρεδωσες την ελευθερια σου για να εισαι ασφαλης απο τους κινδυνους της μη οργανωμενης κοινωνιας και καταντησες επαιτης της ζωης , να κρυβεσαι απο τα ματια της ευθυνης σου , να αλλαζεις δρομο οταν μπροστα σου ειναι η αναγκη , να κλεινεις τα ματια στο αδικο , να μισεις την ψυχη σου που ζητα να κανει λιγα ακομα αλλα εσυ απο φοβο να της το αρνεισαι ..και ετσι να κλειστεις στο ..να ειμαι καλα εγω και η οικογενεια μου !!”’ Ποσες χιλιαδες ειναι οι ελληνες αστεγοι μεσα στην Αθηνα ανθρωπακο ; 4000 ..5000 …δεκα χιλιαδες; … και εσεις εισαστε ποσοι “ΒΙΟΠΑΛΑΣΤΕΣ” της οικονομικης κρισης ;;… 3 εκατομμυρια , 4 εκατομμυρια ;…Και δεν ντρεπεσαι να τους βλεπεις να πεινανε την ωρα που εσυ αγοραζεις ενα κουλουρι στο παιδι σου ;
Δεν ντρεπεσαι σαν υπαρξη που κρυφθηκες απο την ευθυνη και μονο να κατηγορεις μπορεις..το συστημα και τους προδοτες;
Εμαθες μετα απο αιωνιο υπνο οτι σου την ειχαν στημενη , οτι ολα ειναι ενα ψεμα…και τι εγινε; Τι καταφεραμε εμεις που μιλαμε τοσα χρονια; Τι σου αλλαξαμε; … ΤΙΠΟΤΑ!
Βολεμα εψαχνες παντα , βολεμα ψαχνεις ακομα …αφυπνιση ευθυνης ΚΑΜΙΑ !
Εχεις τρεις χιλιαδες εκκλησιες μεσα στην πολη των αθηνων , την ιδια ωρα που εχεις μερικες χιλιαδες αστεγους Ελληνες που πεινανε … και εσυ βλεπεις τον τραγοπαπα να μιλα για τα ασχημα οικονομικα της εκκλησιας , και να συνεργαζεται με το κρατος πια για ενα ταμειο αξιοποιησης …της περιουσιας ..ποιανου; …
Μηπως αυτη η περιουσια της εκκλησιας ειναι αυτων των αστεγων Ελληνων ;.. Μηπως θα επρεπε για να μπορει να μιλησει ο καθε τραγος να εχει καταλαβει οτι δεν μπορει να ειναι εξουσια αν εμεις δεν το επιτρεψουμε ;
Αφηνεις να πεινανε παιδια για να μπορεις να υποστηριζεις την ιδεα , το κομμα , την μικρη σου ζωη σε ολα;
Ανθρωπακο εισαι απιστευτα αδυναμο πλασμα , τρισμεγιστα ξευτιλας σαν υπαρξη!
Εχεις και αποψη , εχεις και φωνη που θελεις να ακουστει; θες “δημοκρατια” και να λεγεσαι και εντιμος πολιτης ; και ποιος σου ειπε οτι η εντιμοτητα μπορει να ταυτιστει με τους δειλους , με τους απραγους , με τους ατολμους , με τους βολεμενους ; …Το τιμιο ανθρωπακο εχει να κανει με το δικαιο και δεν ειναι δικαιο εσυ να τρως , οι ταμπελες της μαλακιας σου να τρωνε …και οι συνανθρωποι μας να ειναι στον δρομο μεσα στον χειμωνα !!
Την επομενη φορα λοιπον που θα κρινεις την οποια νεα ιδεα , την οποια νεα πληροφορια , την οποια φωνη …κοιτα ρε ξεφτιλα την απραγια σου , κοιτα τον φοβο σου στον καθρεφτη …βγες μια βολτα και δες τι αφησες να γινει και περνα σε σιωπη αιωνων μπας και ετσι σωσεις την βλασθημια που διαπραττεις καθε μερα !!
Αν θες να σταματησω να σε ονομαζω βολεμενο πιθηκο ξεκινα να οργανωνεις την γειτονια σου , ξεκινα να ντρεπεσαι αν εχεις εστω και εναν που πειναει στην γειτονια σου , αν εχεις εναν φιλο που ζοριζεται και δεν εισαι εκει , αν εχεις ενα συγγενη που δεν εισαι εκει ,…αν θες να σταματησω να σε λεω ξεφτιλα και δειλο ΤΩΡΑ απαιτησε απο αυτους που τους εδωσες εξουσια η δυναμη η πιστη …να κανουν αυτο που πρεπει….!
Ξεκολα απο την εξουσιοφοβια σου και διεκδικησε το δικαιο , ξεκολα απο τους νομους τους που θελουν να εχουν εσενα να ζεις και να περπατας αναμεσα απο ανθρωπους που κοιμουνται στα πεζοδρομια και πεινανε …Νομος ειναι ο νομος της ζωης και η προστασια της ..κανεις δεν ειναι μεγαλυτερος νομος αυτου!
Ανεχτηκες να μιλησουν για ταμειο αξιοποιησης στην δικη σου περιουσια οι ανθρωποι του θεου και της αγαπης που αν εχουν δυο χιτωνες θα πρεπει να δωσουν τον ενα …και εχεις μεσα στην πολη σου 5000 αστεγους με 3000 εκκλησιες ;;;;!!
ΜΑΛΑΚΑ μου πρεπει να εισαι πολυ μεγαλη αδερφη να το ανεχεσαι αυτο …
Πηγαινε σε καθε κτιριο εκκλησιαστικο και πες τους ..αν εδω μεσα δεν ειναι αυριο προς σιτιση και στεγη 5 αστεγοι θα σου το καψω το τσαρδακι ..!
Και το λεω σε ολους σας ΞΕΚΑΘΑΡΑ … ειμαστε πολυ κοντα στην πρωτη σπιθα , ..ειμαι πολυ κοντα στο να βαλω την πρωτη σπιθα εγω προσωπικα ….
Αναλαβετε ολοι οι Ελληνες επιτελους την ευθυνη σας και πραξτε αυτα που θα σας χαρακτηρισουν ως πραγματικους Ελληνες πολιτες …καντε το πριν αναγκαστειτε να το κανετε αναμεσα σε φωτιες και ασκησεις πανικου και ομιχλης!!!!!!!
Stranger….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive