Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Η «ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ» ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΗΝ ΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ. Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια γνωστή δημοσιογράφος, η Lauren Southern …θέλοντας να καλύψει την κατάσταση στο χοτ σποτ της Λέσβου, έστειλε ινκόγκνιτο δικό της άνθρωπο για να μπορέσει να δει τι ακριβώς συμβαίνει με τις υποτιθέμενες άθλιες συνθήκες των λαθρομεταναστών στο χοτ σποτ....

Εκεί ο φίλος της και συνεργάτης της που κινούντανε/κινούταν με κρυφή κάμερα γνωρίστηκε με μια Ευρωπαία συνδικαλίστρια δικηγόρο Ariel Ricker που επίσης βρισκόταν εκεί για να ερευνήσει τις συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών.
Αυτή τότε του αποκάλυψε ότι εδώ πέρα παίζεται με την βοήθεια των διάφορων ΜΚΟ ένα μεγάλο θέατρο έτσι ώστε να φαίνεται και να προβάλλεται σε όλη την Ευρώπη ότι οι συνθήκες διαβίωσης είναι δραματικές και ότι οι μετανάστες λιμοκτονούν.
Στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι. Μαθαίνουν στους λαθρο να προσποιούνται ότι είναι χριστιανοί ενώ είναι μουσουλμάνοι και να λένε ότι διώχτηκαν για την πίστη τους από την Τουρκία και τώρα ζητούν άσυλο στην χριστιανική Ευρώπη.
Η κατάσταση είναι τόσο γελοία καθώς τους μαθαίνουν να κλαίνε να εμφανίζονται διωγμένοι και κατατρεγμένοι.
Όλη αυτή η ιστορία δείχνει πως εκεί έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο θέατρο, ουσιαστικά μια δραματική σχολή που παρουσιάζει το μεγάλο δράμα αυτών των ανθρώπων το οποίο όμως δεν είναι στην ουσία δράμα αλλά μια μεγάλη απάτη ενάντια των ευρωπαϊκών λαών.
Η συγκεκαλυμμένη κάλυψη της Καναδέζας δημοσιογράφου Lauren Southern, δείχνει πώς οι μουσουλμάνοι μετανάστες διδάσκονται από βοηθούς να ψεύδονται και να προσποιούνται ότι είναι χριστιανοί για το φερόμενο τραύμα τους, προκειμένου να αποκτήσουν καθεστώς ασύλου στην Ευρώπη.
Ο Ariel Ricker, διευθυντής των Advocates Abroad, μια ομάδα νομικών εμπειρογνωμόνων που υποστηρίζουν τους αιτούντες άσυλο, παραδέχεται ότι «είναι θέατρο».
Σε ένα μέρος του βιντεοκασέτας που τραβήχτηκε στην Ελλάδα, ο Ράκερ μιλάει για μια ιστορία σχετικά με τον τρόπο εκπαίδευσης των αιτούντων άσυλο.
«Τον Δεκέμβριο του 2017, απειλήθηκα στη Σμύρνη επειδή είμαι χριστιανός. Το αφεντικό μου και οι φίλοι του μου επιτέθηκαν με το να φύγω από την εκκλησία. «[…] Και στη συνέχεια τα αντικείμενα κρατούνται στην κάμερα. «Αυτή είναι η Βίβλος που ήθελαν να σχίσουν … αυτός είναι ο σταυρός που ήθελαν να πάρουν από μένα … »
Την έρευνα της Lauren Southern φυσικά κάποιοι έσπευσαν να την κατακρίνουν και να βγάλουν την έρευνα ψευδής . Δυστυχώς όμως όσο και αν προσπαθούνε κάποιοι συστηματικοί , να αποδείξουν ότι όλα είναι ψέματα, κάποιος μπορεί απλά να επισκεφτεί το νησί και να δει την αλήθεια με τα μάτια του.
UNDERCOVER: NGOs teaching migrants to lie
Erwischt! NGOs bringen Flüchtlingen das Schauspielern bei / NGOs teaching migrants to lie
Και ιδού η προπαγάνδα ότι τους έχουμε εδώ στην Ελλάδα τους λαθρο σε άθλιες συνθήκες.
Refugees on Lesbos | DW Documentary
Migrants Flood Greek Island of Lesbos | The New York Times
Violence Erupts in Greece as Government Ignores Migrant problem.
Everyone is welcome in Greece
Υπέγραψαν οι μασόνοι της Ευρώπης να κάνουν κέντρα ειδικά στην Αφρική στα οποία μπορούν να απευθύνονται όποιοι ενδιαφέρονται να έρθουν στην Ευρώπη. Και έτσι θα έρχονται πλέον κατά χιλιάδες και νομικά καλυμμένοι για να μας αποτελειώσουν.
3 Reasons The EU’s NEW Migration Plan Will DESTROY Europe
nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive