Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Και πάλι κουκουλοφόροι καίνε την Αθήνα για να «τιμήσουν» το Πολυτεχνείο: Δείτε πώς (βίντεο-φωτό)

Και πάλι κουκουλοφόροι καίνε την Αθήνα για να «τιμήσουν» το Πολυτεχνείο: Δείτε πώς (βίντεο-φωτό)
Σε μέτωπα εκτυλίσσονται αυτή την στιγμή τα επεισόδια στο κέντρο  μετά το τέλος της πορείας για το Πολυτεχνείο με κουκουλοφόρους να συγκρούονται με αστυνομικούς στα Εξάρχεια αλλά και στο σταθμό του Μετρό Αμπελοκήπων....
  Ακόμα μεγάλης έντασης επεισόδια σημειώνονται στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από μεμονωμένες ομάδες κοντά στο κτίριο της ΓΑΔΑ.   

Οι νεαροί πετάνε μολότοφ και πέτρες, κατεβαίνουν την Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου και συνεχίζονται τα επεισόδια.  Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, κάνουν λόγο για  τραυματίες.  

Οι κουκουλοφόροι που εμφανίσθηκαν πανέτοιμοι με αντιασφυξιογόνες μάσκες, καίνε τη Σημαία, σπάνε και καταστρέφουν τα πάντα. Την ίδια ώρα οι δυνάμεις της αστυνομίας επιχειρούν να περιορίσουν τους ταραξίες που δρουν με ορμητήριο το Πολυτεχνείο, μέσα από το οποίο εκσφενδονίζουν μολότοφ, χωρίς να τους ενοχλεί κανένας λόγω του «πανεπιστημιακού ασύλου».

Οι αστυνομικοί απαντούν με χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.  Έκρυθμη η κατάσταση και στην περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο.  Κουκουλοφόροι εκτοξεύουν μολότοφ και πέτρες από την ταράτσα του υπό κατάληψη “κτιρίου Αβέρωφ” του ΕΜΠ.  Στην περιοχή έχουν στηθεί και οδοφράγματα.  Νωρίτερα σε προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από την ΓΑΔΑ.  

Ένταση επικρατεί και στα Εξάρχεια, όπου ήδη εκτοξεύθηκε η πρώτη βόμβα μολότοφ από αγνώστους, στην οδό Στουρνάρη.  

Μέσα από το Πολυτεχνείο φαίνεται ότι βγήκαν άγνωστοι και στήνουν οδοφράγματα στην οδό Τοσίτσα και Τσαμαδού λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων στο ίδρυμα και ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι πορείες.   

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα περίπου 200 αντιεξουσιαστών -με κράνη και κουκούλες full face - έχει συγκεντρωθεί εδώ και λίγη ώρα στην πλατεία των Εξαρχείων.

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤIFA AN GEORGE SOROS ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΤΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    TA OΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive