Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Νέο έγκλημα από λαθρομετανάστη: Ιρακινός έσφαξε με 5 μαχαιριές Αφγανό συγκάτοικό του στο Αιγάλεω. ΦΩΤΟ ΦΡΙΚΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιρακινός έσφαξε με 5 μαχαιριές Αφγανό
Μαχαιρωμένος βρέθηκε ένας Αφγανός μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα, όπου διέμενε επί της οδού Ηροδότου 4 στο Αιγάλεω.  Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε πέντε μαχαιριές στο στήθος από ομοεθνή συγκάτοικό του...
(Ιρακινό λένε άλλες πληροφορίες) ο οποίος συνελήφθη.  Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άνδρες για άγνωστη αιτία μέχρι στιγμής άρχισαν να τσακώνονται, με τον έναν από αυτούς να καταλήγει νεκρός από αιχμηρό αντικείμενο.  Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της δολοφονίας.  
nekros2
Το πώς βρέθηκαν στην Ελλάδα και ο άτυχος αποθανών όσο και ο θύτης είναι γνωστό: Από τα ανοικτά σύνορα σε Έβρο και Α.Αιγαίο και τα οποία η παρούσα κυβέρνηση αρνείται πεισματικά και με πρωτοφανή φανατισμό να ασκήσει τον οποιοδήποτε έλεγχο.  

2 σχόλια:

  1. διαβαζεις την ειδηση και λεει για αλλοδαπους,ιρακινοι,αφγανοι,ειτε ως θυτες ειτε ως θυματα και δεν συμμαζευεται,αυτη πλεον ειναι η ελλαδα πληρης αφελληνισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προσέξατε το χαλάκι; Ύπατη Αρμοστία του ΟΗΕ. Ο ΟΗΕ διατάζει να μπουν οι αλλοεθνείς επίληδες στα σπίτια που έχασαν οι Έλληνες και οι Έλληνες μένουν στο δρόμο. Αυτό είναι μπάσταρδο κράτος "ελεινοκρατία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive