Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Ο Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται με την τρομοκρατία… Του Παναγιώτη Αποστόλου

Ως γνωστόν, ο αρχιεκτελεστής της “17Ν”, Δημήτρης Κουφοντίνας, ήταν ο δολοφόνος του βουλευτή της ΝΔ Παύλου Μπακογιάννη, ένα πρωινό Τρίτης στις 29 Σεπτεμβρίου 1989! Γι΄ αυτό είναι απόλυτα δικαιολογημένη η οργισμένη αντίδραση της Αλεξίας Μπακογιάννη...
κόρης του δολοφονημένου, για τη μεταφορά του “Λουκάς της 17Ν” στις αγροτικές φυλακές του Βόλου:
«Αυτό που γίνεται συνεχόμενα από την κυβέρνηση, με αποκορύφωμα το σημερινό, δεν στέκει λογικά. Ο κ. Τσίπρας είτε εκβιάζεται είτε συναλλάσσεται. Το κόμμα του είχε παραδοσιακά σχέσεις με αυτά την οργάνωση και ηθικά πάντα ήταν υπόλογο για αυτό το ζήτημα. Κι εγώ έχω ένα αίτημα στον κ. Τσίπρα, να μου φέρει πίσω τον πατέρα μου αλλά δεν μπορεί. Καλό θα είναι να εξετάζει καλύτερα τα αιτήματα που ικανοποιεί! Για εμάς όλες τις οικογένειες των θυμάτων του Κουφοντίνα και της 17 Νοέμβρη το σημερινό έρχεται ως κερασάκια σε μια «τούρτα” των τελευταίων τριών ετών με τη μία πρόκληση μετά την άλλη για τους νεκρούς μας! Μένουν στη φυλακή παιδάκια για λίγα ναρκωτικά και ο μεγαλύτερος δολοφόνος που δεν έχει μετανιώσει τίποτα, μεταφέρεται σε αγροτικές φυλακές»!
Τι λένε για όλες αυτές τις βαρύτατες κατηγορίες ο Αλέξης Τσίπρας;
Τι λένε κάποιες από τις “συνιστώσες” του ΣΥΡΙΖΑ που γειτνιάζουν με την τρομοκρατία;
Τι λέει ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης, αδελφός της Αλεξίας;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive