Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Συνελήφθη πριν λίγο ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δημητρακόπουλος

Αποτέλεσμα εικόνας για Συνελήφθη ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δημητρακόπουλος
Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής ο πρώην ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Δημητρακόπουλος. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Δημητρακόπουλος επιχείρησε να επισκεφθεί την 88χρονη μητέρα του. Την ασφάλεια της οποίας έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας, ο υπάλληλος της εταιρείας security...
ενημέρωσε τον Γεώργιο Μιχαλόπουλο, διευθύνοντα σύμβουλο της εφημερίδας «Ελευθερία» (σ.σ την οικογένεια Δημητρακόπουλου ανήκει ο τίτλος της εφημερίδας «Ελευθερία» της Λάρισας).
Το στέλεχος της εφημερίδας με τη σειρά του ενημέρωσε την αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό γιατί συνέβη αυτό.
Μετά τη σύλληψή του ενώ προσπάθησε να επισκεφθεί τη μητέρα του, ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Δημητρακόπουλος με τη σειρά του υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση κατά του διευθύνοντος συμβούλου της εφημερίδας, Γιώργου Μιχαλόπουλου, με αποτέλεσμα και αυτός να συλληφθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive