Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Κουφοντίνας, ο “Λουκάς της 17Ν”… Και ο ΑΛ6

Τελικά, εκτός των φυλακών Κορυδαλλού βρίσκεται ο εκτελεστής της “17Ν”, Δημήτρης Κουφοντίνας. Μετά τις επανειλημμένες εβδομαδιαίες άδειες που λάμβανε από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αυτή τη φορά μεταφέρεται στις ελεύθερες αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στο Βόλο!...
  Αυτή η μετακίνηση εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών, μετά από αίτημα που υπέβαλε ο ίδιος ώστε να φύγει από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Στις αγροτικές φυλακές ο χρόνος μετρά διπλά και πολλοί βαρυποινίτες βγαίνουν μετά από κάποια χρόνια από τη φυλακή.
Αυτή η εξέλιξη έκανε “Τούρκο” τη Νέα Δημοκρατία και για τον λόγο αυτό εξεδήλωσε έντονη αντίδραση! Αφού θεωρούν πως πίσω από αυτήν τη απόφαση  επιχειρείται δολίως και υπόπτως η αποφυλάκιση του πρώτου πιστολιού της “17Ν”, που έχει καταδικαστεί σε 11 φορές ισόβια!
Η πληροφορία που έφτασε στ΄ αυτιά μας και θα πρέπει να φτάσει και στα αυτιά της ΝΔ, είναι πως δεν είναι τυχαία αυτή η ιστορική μετακίνηση! Ο “Λουκάς της 17Ν” είναι τυχαίο πως μετακινήθηκε μετά τη βιβλική καταστροφή της Ανατολικής Αττικής;
Υπάρχει η ελάχιστη περίπτωση να εκβιάζει κάποιους στο πολιτικό μας Σύστημα ο μεγάλο-ισοβίτης της “17Ν”!
Παναγιώτης Αποστόλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive