Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. Πόνεσε η κοιλίτσα μας απ το γέλιο για το φρέσκο ΠαραμΙΘΑΚΙ του ΑΛ6. ΦΩΤΟ

Το δικό του hashtag στο Twitter έχει το διάγγελμα Τσίπρα και βρίσκεται -δικαίως- στην πρώτη θέση των ελληνικών trends. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης δε θα μπορούσαν παρά να σχολιάσουν όλα όσα...
είπε στο 8λεπτο διάγγελμά του ο Έλληνας πρωθυπουργός από το όμορφο νησί του Ιονίου στο #ΠαραμΙΘΑΚΗ. Ας δούμε τα πιο πετυχημένα Tweets
https://twitter.com/Marka20963539/status/1031852229110779904
Αυτή που αγκάλιαζε τον Τσίπρα, σίγουρα δεν είναι ηθοποιός από τις "Οικογενειακές Ιστορίες", νοικιασμένη για 10ευρώ;
Σας ομιλεί ο "ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ" της Χώρας: Τώρα που το τιμόνι είναι στα χέρια μου,και όχι στους Άχρηστους Προηγούμενους,θα σας οδηγήσω στη Γη της Επαγγελίας!( Ρε, πείτε μου σε πόσα μίλια στρίβω από Λέσβο για Μυτιλήνη, μη ρίξω το καράβι σε καμιά ξέρα, κι έχουμε άλλα)
Το ‘15 βγαίναμε από τα μνημόνια αλλά ο κόσμος πίστεψε λαϊκιστες και το τους, χωρίς δράκους και βασιλόπουλα μεν αλλά με ουτοπικές εξαγγελίες για κατάργηση ΕΝΦΙΑ, αυξήσεις κατώτατου, πολεμικές αποζημιώσεις κλπ με αποτέλεσμα ζημιά άνω των €86δις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive