Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ντράπηκε κι ο Σταλιν. Με... "δημοκρατικότατες" διαδικασίες απαγορεύτηκε η είσοδος των ΜΜΕ στο χώρο του διαγγέλματος του Τσίπρα! ΦΩΤΟ ΝΤΡΟΠΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΙΘΑΚΗ
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι μη σου κάτσει ο Τσίπρας. Πρωτοφανής ήταν η μυστικότητα για το… πανηγυρικό διάγγελμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ιθάκη με αφορμή την λήξη του τρίτου μνημονίου. Ενώ...
είχε διαρρεύσει η επίσκεψη από χθες, το Μέγαρο Μαξίμου σήμερα το πρωί επιβεβαίωσε επισήμως τη μετάβαση στο νησί, χωρίς ωστόσο να δώσει το πρόγραμμα και το χρονοδιάγραμμα.
Εκτός από τον χρόνο, μυστήριο επικράτησε και με τον τόπο του διαγγέλματος. Στις επιλογές ήταν η νησίδα Λαζαρέτο, το άγαλμα του Οδυσσέα και η περιοχή του Κάστρου για να υπάρχει ως φόντο το λιμάνι της Ιθάκης. Τελικά επιλέχθηκε το κάστρο, αλλά η μυστικοπάθεια συνεχίστηκε! Απαγόρευσαν την είσοδο σε δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που είχαν μεταβεί για να καλύψουν το διάγγελμα και επιτράπηκε η είσοδος μόνο στην ΕΡΤ.
Το διάγγελμα 8 λεπτών τελικά μαγνητοσκοπήθηκε και μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση.
Φωτογραφίες: EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive