Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Έκτακτο! Τρόμος στο Γύθειο! Αλβανός αφόπλισε την αστυνομικό των δικαστηρίων και με το όπλο…

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαστήρια Γυθείου
Αλβανός φυλακόβιος μέσα στο δικαστικό μέγαρο του Γυθείου κατά την διάρκεια ακροατηρίου για την εκδίκαση μιας συκοφαντικής δυσφήμισης αφόπλισε την αστυνομικό των δικαστηρίων και με την απειλή του όπλου...
απειλούσε την ίδια, διαδίκους και το προεδρείο.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  ο Αλβανός κακοποιός θέλησε να εκδικηθεί κάτοικο της περιοχής, τον οποίο και θεωρεί υπεύθυνο για το ότι η γυναίκα του τον παράτησε και διέλυσε το γάμο τους.  Χάριν της άμεσης παρέμβασης θαρραλέων Μανιατών, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον Αλβανό κακοποιό και τον αφόπλισαν δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα!  Κατά πληροφορίες απειλήθηκε η ζωή της Μαίρης και του Αντώνη Παναγάκου, επιχειρηματιών της περιοχής αλλά και της δικηγόρου, Ρένας Χιώτη, πού βρισκόταν στα δικαστήρια ως συνήγορος της μιας πλευράς στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμησης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive