Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Πειθαρχικές κυρώσεις στην ναρκομανή εξαδέλφη του Πολάκη για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας

Με πειθαρχικές κυρώσεις τιμωρήθηκε η αναισθησιολόγος Νεκταρία Πολάκη, για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, πριν από περίπου 2,5 χρόνια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια επέμβασης για κρεατάκια...
Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΔΥΠΕ αποφάσισε ότι η γιατρός θα στερηθεί το μισθό της για έξι μήνες, ενώ της επιβλήθηκε στέρηση της εργασιακής της εξέλιξης για δύο χρόνια. Σε βάρος της διευθύντριας της Αναισθησιολογικής Κλινικής, Ρεγγίνας Ρουχωτά, επιβλήθηκε επίσης στέρηση μισθού, αλλά για λιγότερο χρονικό διάστημα.
Κατά την απολογία της ενώπιον των μελών του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΔΥΠΕ Κρήτης, τον περασμένο Απρίλιο, η Νεκταρία Πολάκη επανέλαβε ότι έκανε αυτό που θεωρούσε επιστημονικά σωστό, δεδομένης της σοβαρότητας του περιστατικού.
Η Ρ.Ρουχωτά που ήταν σε αδειούχος, αλλά κλήθηκε εκτάκτως στο Νοσοκομείο, ως διευθύντρια του Τμήματος, λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, δεν πρόλαβε να συμμετάσχει στη διαχείρισή του, αφού όταν έφτασε η 4χρονη είχε ήδη υποκύψει.
Το Σώμα Επιθεωρητών Υγείας που επίσης ερεύνησε την υπόθεση διαπίστωσε βαριά ιατρική αμέλεια στη διαχείριση του περιστατικού στις 29 Δεκεμβρίου του 2015.
Ο πατέρας της μικρής Μελίνας εναπόθεσε όλες τις ελπίδες του στη Δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

  1. Ρε παιδια ποια ναρκομανη ολοι ΧΑΣΙΚΛΗΔΕΣ ειναι συρηζα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive