Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Η Χαμάς ξεκινά νέα ιντιφάντα: «Θα βάλουμε φωτιά σε όλη τη Δυτική Όχθη» – Στους 52 οι νεκροί Παλαιστίνιοι πάν απο 2.500 τραυματίες. ΒΙΝΤΕΟ


Στους 52 νεκρούς και στους 2500 οι τραυματίες ο τραγικός απολογισμός από τις διαδηλώσεις στη Λωρίδα της Γάζας οι οποίες συνεχίζονται και θα συνέχονται επ΄ αόριστον. Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Mahmud Abbas πριν από λίγο λέγοντας:...
«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τις ειρηνικές μας διαδηλώσεις με κανένα τρόπο. Ανάμεσα στους νεκρούς Παλαιστίνους είναι ένα 14χρονο αγόρι και ένας ανάπηρος!
Όπως αναφέρουν οι Ισραηλινοί στο φράχτη της Γάζας βρίσκονται 40.000 διαδηλωτές Παλαιστίνιοι.
Την ίδια ώρα η Χαμάς καλεί σε νέα εξαγόραση λέγοντας σε ανακοίνωσή της: «Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να βάλουμε φωτιά σε όλη τη Γάζα και τη Δυτική Όχθη».
Την ίδια ώρα ο ισραηλινός στρατός εξαπέλυε αεροπορική επιδρομή εναντίον «πέντε τρομοκρατικών στόχων σε στρατόπεδο στρατιωτικής εκπαίδευσης που ανήκει στη Χαμάς» στο βόρειο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπως ανακοίνωσαν οι Δυνάμεις Άμυνας του Ισραήλ (IDF)....

«Η επιδρομή πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα για τις βίαιες ενέργειες της Χαμάς τις τελευταίες ώρες», διευκρίνισε ο ισραηλινός στρατός σε δελτίο Tύπου.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ με σκληρή γλώσσα κατά Ισραήλ και ΗΠΑ ανέφερε ότι και τα δύο αυτά κράτη είναι συμμέτοχοι σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive