Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Μπάχαλο με Μπουτάρη. Εδωσε το πράσινο φως να γίνουν εκδηλώσεις για τους Ποντίους και τους gay την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη.

❱❱ Εχει μοναδικό ταλέντο στο να προκαλεί εντάσεις ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, που κατάφερε ακόμα μια φορά να φέρει στα... χαρακώματα τους Θεσσαλονικείς, δίνοντας άδεια να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, αλλά και το 7o Thessaloniki Pride!...

Με λίγα λόγια, το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει... μπάχαλο στην πόλη με τις ετερόκλητες εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα, κάτι που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από όλες τις πλευρές.
Οι ποντιακές ομοσπονδίες θα τιμήσουν φέτος ενωμένες την Ημέρα Μνήμης της 19ης Μαΐου, κάτι που δεν γινόταν τα προηγούμενα χρόνια, και σχεδιάζουν να στείλουν ηχηρό μήνυμα διεθνοποίησης της Γενοκτονίας από την πλατεία Αγίας Σοφίας. Ομιλίες, στρατιωτικά αγήματα, καταθέσεις στεφάνων, εκδηλώσεις στη μνήμη των 353.000 θυμάτων συνθέτουν ένα συγκινησιακό σκηνικό που θα κορυφωθεί με πορεία προς το τουρκικό προξενείο. Οι εκδηλώσεις των Ποντίων, που έχουν έρθει αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με τον Γιάννη Μπουτάρη για δηλώσεις του, θα γίνουν την ώρα που θα διεξάγεται το Thessaloniki Pride.
Οι οργανώσεις που συμμετέχουν στο Thessaloniki Pride, το οποίο φέτος είναι αφιερωμένο στην οικογένεια, έχουν προγραμματίσει προσυγκέντρωση στη 01.30 το μεσημέρι του Σαββάτου στο άγαλμα Βενιζέλου. Το σκηνικό συμπληρώνουν body painting και περίπτερα ενημέρωσης. Από εκεί θα ξεκινήσει η «πολύχρωμη πορεία» με σύνθημα «Ακρως Οικογενειακόν», που φέτος, ελέω δημάρχου, θα μπλεχτεί με την... ποντιακή λύρα, τα λάβαρα και τον Πυρρίχειο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive