Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Βασ. Τσιάρτας: «Άκου Βαλλιανάτο... Κανένα νομοσχέδιο δεν θα μας επιβάλει τις ανώμαλες επιθυμίες σας...» Φοβερή και Τρομερή Επίθεση Τσιάρτα , για την υιοθεσία παιδιών από Ομόφυλα ζευγάρια...

Ο Βασίλης Τσιάρτας εξαπέλυσε  επίθεση εναντίον του Γρηγόρη Βαλλιανάτου με αφορμή τις δηλώσεις του στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή σχετικά με το σχέδιο νόμου που κατατέθηκε στη Βουλή με τίτλο... "Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας". Αναλυτικά η ανάρτηση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην προσωπική του σελίδα στο Facebook: "Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας.   Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ.   Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει ότι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα.   Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά".

2 σχόλια:

  1. Παντα τον συμπαθουσα τον Τσιαρτα.Τωρα ειναι μεσα στην καρδια μου.Βασιλη,ουτε η ιδια η φυση δεν θελει το αρρωστο και το διεστραμμενο.Μονοι τους θα σαπισουν και θα εξαφανιστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κάθε παιδί,έχει δικαίωμα να έχει μάνα και πατέρα...δυστυχώς επιβαιώνομαι όταν έλεγα οτί ανέλαβε για να εφαρμόσει την ιδεολογία του και τίποτα περισσότερο,τα υπόλοιπά περί σκισίματος μνημονίων ήταν για τους ευκολόπιστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive