Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ" ΑΣΤΕΦΑΝΩΤΗΣ & ΑΘΕΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ

1
Αμέσως μετά την προσγείωση του αεροσκάφους, που το κατάβρεχαν για γούρι πυροσβεστικές, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στην οποία έδωσαν το παρών οι:
1

– Ο υπουργός υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης.
– Ο πρέσβης της Κίνας Τζόου Σιαολί.
– Ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.
– Ο πρόεδρος του διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Δ. Δημητρίου, αλλά και εκπρόσωπος της Air China.
1
Το αεροσκάφος μετέφερε περισσότερους από 200 επιβάτες, ανάμεσά τους και η αστεφάνωτη σύντροφος του πρωθυπουργού. Η συντρόφισσα  Μπαζιάνα εμφανίστηκε με λευκό σύνολο και φανερά ευδιάθετη!
1
1
Η Air China από σήμερα θα συνδέει δύο φορές την εβδομάδα τις δύο πρωτεύουσες.
Συγκεκριμένα, κάθε Τετάρτη και το Σάββατο μετ’ επιστροφής και χωρίς ενδιάμεσες στάσεις. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με Airbus 330-200, και το ταξίδι θα έχει διάρκεια 10,5 ώρες.
Οι πτήσεις από το Πεκίνο θα αναχωρούν στις 2.30 και φθάνουν στην Αθήνα στις 8.15. Οι πτήσεις από την Αθήνα στις 14.15 και φθάνουν στο Πεκίνο στις 4.30 της επομένης.
1

1

1

1

1

1

1

1

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive