Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Λιακόπουλος, "κατά ηλιθίων". Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Λιακόπουλος, "κατά ηλιθίων"
Δείτε ένα από τα παλιότερα κείμενα που έγραψα από το 2001 και το επανέλαβα αυτούσιο σε πολλά από τα βιβλία μου και το ανέφερα και το αναφέρω ακόμη και σήμερα σε πολλές από τις εκπομπές μου. Για αυτό το κείμενο και άλλα παρόμοια, κατηγορήθηκα από ηλιθίους, ζηλόφθονες και κομπλεξικούς, ότι όλα αυτά....
τα λέω έτσι για να πουλήσω βιβλία. Σήμερα οι μυστικές αδελφότητες δρουν όλες σαν σχολές προσηλυτισμού μελών -εργατών, για την επίτευξη στόχων της νέας τάξης. Χρήμα δόξα και ασφαλής διαβίωση μέσα στο σύστημα, στη νέα τάξη, είναι το θέλγητρό τους. Άλλοι δουλεύουν για αυτούς , γιατί φοβούνται, άλλοι (ιδεαλιστές) για το καλό δήθεν της ανθρωπότητας, και άλλοι γιατί χρηματίζονται.
Οι βασικές αρχές των μυστικών αδελφοτήτων είναι
1. Η κατάργηση όλων των μοναρχιών και όλων των κυβερνήσεων. Από ότι βλέπουμε καλά τα πάνε.
2. Κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας και των κληρονομιών. Οι διαρκείς φόροι, εκεί θα καταλήξουν.Το να είναι κανείς ιδιοκτήτης θα καταστεί σύντομα απαγορευμένο σπόρ. 
3. Κατάργηση του πατριωτισμού και του Εθνικισμού. Εδώ στην Ελλάδα κάτι έχει μείνει, αλλά ο πυρήνας που έμεινε είναι πανίσχυρος. Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα.
4. Κατάργηση της οικογενειακής ζωής και του θεσμού του γάμου. 
5. Κοινή εκπαίδευση για όλα τα παιδιά του κόσμου. Οργάνωση δηλαδή της αγελαίας γνώσης. 
6. Κοινός τρόπος ζωής και έθιμα σε όλο τον πλανήτη. Προετοιμασία δηλαδή του γκρί λαού.
7. Κατάργηση όλων των θρησκειών και εγκαθίδρυση μια πανθρησκείας. Ο αρχηγός βέβαια αυτής της θρησκείας θα είναι ο Αντίχριστος. 
Ο τελικός τους σκοπός, ενώ φαίνονται οι περισσότερες σαν φιλανθρωπικές οργανώσεις, είναι: παγκόσμια επανάσταση, παγκόσμια κυριαρχία, παγκόσμια καταστροφή, ώστε να καταστεί αναγκαία η μία πανίσχυρη παγκόσμια διακυβέρνηση.
Θεωρώ περιττό να προβάλω βίντεο με αυτά που προπαγανδίζουν κάθε μέρα στα κανάλια οι κυβερνώντες, που επιβεβαιώνουν κάθε μου κουβέντα, αφού τα ζείτε όλα στο πετσί σας πλέον.
Όλα τα έφεραν τόσο γλυκά και σταδιακά και ανώδυνα, ώστε πολλοί αναρωτιούνται ακόμη, πότε θα έρθουν επιτέλους τα γεγονότα.
Τα γεγονότα τα ζείτε, αλλά δεν θέλετε να το πιστέψετε.
Μην έχετε τύψεις που δεν τα αποτρέψατε, γιατί ούτως ή άλλως, δεν μπορούσατε να κάνετε τίποτε.
Θα τα κάνει όλα μαζεμένα ο "ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΟΣ", που θα έρθει για να ξεπαστρέψει τη γλίτσα που καλύπτει τον πλανήτη και η γλίτσα δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε για να του αντισταθεί, όπως εσείς δεν μπορέσατε να κάνετε τίποτε για τη γλίτσα.
ΙΧΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive