Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

ΤΩΡΑ. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Επίσημα πλέον 13 οι νεκροί και 50 οι τραυματίες στη Βαρκελώνη. «Δεν υπάρχει ταμπουρωμένος σε μπαρ» λέει η αστυνομία που επιβεβαιώνει τη σύλληψη ενός ατόμου. ΒΙΝΤΕΟ. Εξαιρετικά σκληρές είναι οι εικόνες

Τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά της ΒαρκελώνηςΤοπικός αξιωματούχος της Βαρκελώνης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα μέσω Twitter ότι ο μέχρι στιγμής επίσημος απολογισμός της επίθεσης είναι 13 νεκροί και τουλάχιστον 50 τραυματίες!
Σκληρό βίντεο μετά το πέρασμα του φονικού βαν στη Βαρκελώνη
Μεταξύ των τραυματιών, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ελληνικού προξενείου στη Βαρκελώνη που μίλησε στην ΕΡΤ, είναι και μία Ελληνίδα γυναίκα και τα δύο παιδιά της, ενώ ο πατέρας της οικογένειας δεν τραυματίστηκε....
Σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση, η γυναίκα είναι πιο σοβαρά τραυματίας, ενώ τα παιδιά είναι πιο ελαφρά.
Την ίδια ώρα, η καταλανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχει συλλάβει έναν άνδρα και ότι αντιμετωπίζει την επίθεση στη Βαρκελώνη ως «τρομοκρατική ενέργεια». Νωρίτερα, η εφημερίδα La Vanguardia έκανε λόγο για δύο συλλήψεις.
Επίσημα πλέον 13 οι νεκροί και 50 οι τραυματίες στη Βαρκελώνη
Η αστυνομία, απαντώντας στις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από πολλά μέσα ενημέρωσης, διαβεβαίωσε επίσης ότι «δεν υπάρχει κανείς ταμπουρωμένος σε μπαρ στη Βαρκελώνη».Εξαιρετικά σκληρές είναι οι εικόνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά το χτύπημα με βαν στην καρδιά της Βαρκελώνης, το οποίο η αστυνομία εξετάζει ως τρομοκρατικό χτύπημα.
Άνθρωποι γεμάτοι αίματα φαίνονται στον πεζόδρομο όπου το λευκό βαν σκόρπισε τον θάνατο. Ισπανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για 13 νεκρούς μέχρι στιγμής. Πάντως, η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη τον αριθμό.
Προσοχή το περιεχόμενο του βίντεο που ακολουθεί είναι εξαιρετικά σκληρό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive