Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

ΚΑΙ ΟΜΩΣ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ... ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟ NOOR1. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΡΗ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΑΛΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ  Ο κ. ΚΟΤΖΙΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΝΑΝ...

Να προβλέψουμε ότι Ο Ανάν θα επανέλθει δριμύτερος και θρασύτητα προ της λήξης της θητείας του;; Σχεδόν σίγουρο. Εν αναμονή των Προεδρικών εκλογών να ελπίσουμε , "τα παθήματα μαθήματα".  

Και εν αναμονή μεγάλων γεωπολιτικών εξελίξεων να γίνει πραγματική προσπάθεια.  
Όχι τετραγωνισμού του κύκλου ( του είδους, “ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά και με τους δύο ηγέτες, απευθύνοντας έκκληση και στις δύο πλευρές «να αδράξουν την ιστορική αυτή ευκαιρία”).  Αλλά πραγματικής διεθνούς παρέμβασης (ΗΠΑ, Ρωσία, συμμαχίες και αυτής της γελοίας ΕΕ).   Για πραγματικό τερματισμό της φασιστικής κατοχής με λύση δημοκρατική και όχι με δημιουργία μη κράτους προτεκτοράτου της τουρκίας και υπό εκτουρκισμό.

Με ό,τι όπλο διαθέτει η Κύπρος. Και προφανώς με το φυσικό αέριο και τις συμμαχίες της. Και προ πάντων χωρίς τον εφιάλτη Ανάν. 
Που εξαπάτησε τον Ελληνισμό της Κύπρου με τις προεκλογικές του ψευδείς υποσχέσεις και τον οδήγησε στο χείλος του γκρεμού αφανισμού του.

Β. ΝΕΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ (NOOR1)
Οι ΤσιπροΚαμμένοι απεδείχθησαν πολύ χειρότεροι από "ένα από τα ίδια".  Η κατοχή θέλει όμως εναλλαγή (των καμμένων χαρτιών της) ώστε να διατηρείται η ψευδής απατηλή ελπίδα του Ελληνισμού.

Θυμίζω ότι το 2009 η απατηλή ελπίδα ήταν ο εφιάλτης ΓΑΠ. Έτσι τότε και παρ όλον ότι ο Κωστάκης ήταν περίπου ένα από τα ίδια (θυμίζω την προσφώνηση του στον Παπούλια μέσω της Μπενάκη το 2005 ) μας έφεραν με το ψευδές σκάνδαλο του Βατοπεδίου, τον καθαρό πράκτορα της νέας τάξης Γιωργάκη (we need a global financial government κτλ).

Σήμερα για να μας έρθουν οι νέοι "σωτήρες" ( Άδωνις, Ποταμίσιοι, Λεβέντηδες, Φωνές κτλ) βρίσκεται σε εξέλιξη το ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ. Το τηλεφώνημα Καμμένου.  Και ως όλα δείχνουν βρίσκεται σε εξέλιξη η θρασύτατη έμμεση και ίσως παρεμπόδιση της δικαιοσύνης να διερεύνηση το θέμα των 3 τόνων ηρωίνης.  Με προπέτασμα τεράστιου καπνού το τηλεφώνημα Καμμένου.

Καλό είναι ο Άδωνις (αυτός είναι ο πρώτος τη τάξη κατοχικός αρχηγός της ΝΔ) να αφήσει κατά μέρος τα πάθη του με τον Καμμένο για τα ΤΈΣΣΕΡΑ.  Εξ άλλου τώρα είναι αμφότεροι συνάδελφοι στα τέσσερα).  Και να ακούσει όσα είπε σήμερα για μπούμερανγκ, ο "φίλος" του Κούλη, η παλιά … καραβάνα, Κύρκος,
Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive