Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σκότωσαν 20χρονο τουρίστα σε μπαρ στον Λαγανά. Έχει συλληφθεί ένα άτομο, επτά προσαγωγές

Σκότωσαν 20χρονο τουρίστα σε μπαρ στον Λαγανά
Νεκρός έπεσε μετά από συμπλοκή 20χρονος Αμερικανός τουρίστας που διασκέδαζε σε πολυσύχναστο μπαρ στον Λαγανά Ζακύνθου.
Ο άτυχος νεαρός διασκέδαζε με την παρέα του στο νυχτερινό κέντρο όπου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία διαπληκτίστηκε με άλλους θαμώνες του μαγαζιού....

Ο 20χρονος  ξυλοκοπήθηκε άγρια κοντά στην μπάρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στον καβγά επενέβη ο Σέρβος πορτιέρης και υπεύθυνος του μαγαζιού ο οποίος φέρεται να μαχαίρωσε τον Αμερικανό, χτύπημα που προκάλεσε και τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένα άτομο, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό αν ο ίδιος είχε εμπλοκή στο περιστατικό και έχουν γίνει επτά προσαγωγές.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο πλευρό του Σέρβου βρέθηκαν αρκετοί φίλοι, οι οποίοι καταδίωξαν τον άτυχο τουρίστα και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Ένα από αυτά τα χτυπήματα αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς ο άτυχος άντρας έμεινε αναίσθητος. Στην συνέχεια, ο νεαρός τουρίστας οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive