Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Το "ΧΡΥΣΟ" ΓΕΡΟΝΤΟΠΙΠΙΝΙ Η ΠΑΤΟΥΛΑΙΝΑ ΜΕ ΝΕΟ LOOΚ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ" ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΤΟΥΛΗ

HAm????l??? ??? ?? ??h????Ñ?.(Eurokinissi-??I??? EM??
Δείτε το νέο καλοκαιρινό look της Μαρίνας Πατούλη.  Η Μαρίνα Πατούλη «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο πλάι του συζύγου της και προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη. Τον συνόδευσε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε για την παρουσίαση του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά»....
 
marina-patouli-1-e1500576806434
Η Μαρίνα Πατούλη είναι γυναίκα που εντυπωσιάζει και πάντα προσέχει τις εμφανίσεις της.  Και για μια ακόμα φορά κατάφερε να σαγηνεύσει τα .. πλήθη.  Ανανεωμένη, με new look στα μαλλιά και ένα λευκό αέρινο φόρεμα εμφανίστηκε η Μαρίνα Πατούλη το βράδυ της Τετάρτης στο Αίθριο Θέατρο στο Μαρούσι με αφορμή τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία του Γιάννη Ζουγανέλη και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2017 οι δυο μεγάλοι καλλιτέχνες ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα. Μαζί τους στη σκηνή ήταν και η Παυλίνα Βουλγαράκη.
Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου παρουσιάζει στο Αίθριο Θέατρο μια ξεχωριστή σειρά από εκδηλώσεις και φυσικά από την μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία δεν έλειψαν ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης και η εντυπωσιακή σύζυγός του.
Η Μαρίνα Πατούλη μάλιστα που άλλαξε λουκ στα μαλλιά της μονοπώλησε για μια ακόμη φορά τα φωτογραφικά φλας.
patouli2
patouli3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive