ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη - Το ιδιόχειρο σημείωμα και οι απαιτήσεις των απαγωγέων

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη - Το ιδιόχειρο σημείωμα και οι απαιτήσεις των απαγωγέων
«ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ», ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ. Το δράμα της οικογένειας του Κρητικού επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, δεν έχει τελειωμό. Οι απαγωγείς που κρατούν όμηρο τον άτυχο επιχειρηματία έκαναν ξανά την εμφάνισή τους με νέο μήνυμα. Στις 30 Ιουλίου συμπληρώνονται 4 μήνες...
από την ημέρα που δράστες απήγαγαν μέσα από το αυτοκίνητό του τον επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη. Από εκείνη την ημέρα, συγγενείς και φίλοι του Λεμπιδάκη αγωνιούν για την τύχη του. Η προηγούμενη απόδειξη ζωής του Μιχάλη Λεμπιδάκη από τους απαγωγείς του προς την οικογένεια του, ήταν προς τα τέλη Ιουνίου όταν με ένα ηχογραφημένο μήνυμα ο ίδιος ο Λεμπιδάκης εξιστορούσε στους συγγενείς του είδηση που είχε δει σε τηλεοπτικό δελτίο την προηγούμενη ημέρα. 
image
Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του, χωρίς σημάδια βίας αλλά ιδιαίτερα ταλαιπωρημένος. Επεσήμαινε ότι είναι καλά και ζητούσε από τα μέλη της οικογένειάς του να συνεργαστούν με τους απαγωγείς, ενώ αναφερόταν στην επικράτηση του Εμμανουέλ Μακρόν στις γαλλικές εκλογές. Έκτοτε, οι απαγωγείς σχεδόν εξαφανίστηκαν, με την οικογένεια να μην έχει νέα για την τύχη του επιχειρηματία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Alpha, οι απαγωγείς έστειλαν ένα ιδιόχειρο σημείωμα, το οποίο φέρεται να έγραψε ο ίδιος ο επιχειρηματίας και στο οποίο αναφέρει ότι είναι πολύ κουρασμένος. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό οι απαγωγείς για να δείξουν ότι το θύμα της απαγωγής είναι ζωντανό έστειλαν ένα SMS στην οικογένεια με απάντηση ερώτησης, που μόνο ο ίδιος ο όμηρος μπορούσε να γνωρίζει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ALPHA το SMS αφορούσε σε ένα ταξίδι που είχε κάνει με τη γυναίκα του ο Λεμπιδάκης στη Γερμανία και έγραφε «στη Γερμανία συναντήσαμε τον...», απάντηση που μόνο ο ίδιος γνώριζε. Οι απαιτήσεις των απαγωγέων εδώ και 4 μήνες παραμένουν οι ίδιες και δεν πέφτουν κάτω από τα 70 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive