ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

ΜΟΝΟ ο Τσίπρας δεν ανησυχεί και στηρίζει το δολοφόνο φίλο του Μαδούρο. Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για την κατάσταση στη Βενεζουέλα. «Να γίνει σεβαστή η επιθυμία του λαού για συμμετοχή ή όχι στη διαδικασία»

Ανησυχία εκφράζει ο ΟΗΕ για την κατάσταση στη Βενεζουέλα

Αποτέλεσμα εικόνας για μαδουρο με τσιπραΤην επισήμανση ότι κανείς πολίτης της Βενεζουέλας δεν θα πρέπει να υποχρεωθεί σε συμμετοχή μέσω ψήφου στις επικείμενες εκλογές στη Βενεζουέλα πραγματοποίησε μέσω σημερινής ανακοίνωσής της η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. «Ανησυχούμε πολύ», σημείωσε σήμερα από τη Γενεύη μια εκπρόσωπος του Οργανισμού και «η επιθυμία του λαού τη Βενεζουέλας να συμμετάσχει ή όχι σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να γίνει σεβαστή»....

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο, τις δηλώσεις της οποίας μεταφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «κανείς δεν θα πρέπει να αναγκαστεί να ψηφίσει, και όσοι αποφασίσουν να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να μπορούν να το κάνουν με πλήρη ελευθερία».
Κατά συνέπεια η Ύπατη Αρμοστεία απηύθυνε έκκληση στις αρχές της Βενεζουέλας να αντιμετωπίσουν τις διαδηλώσεις εναντίον της συντακτικής συνέλευσης, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες για τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Η υπηρεσία του ΟΗΕ εξέφρασε επίσης την ιδιαίτερη ανησυχία της για το γεγονός ότι απαγορεύθηκαν όλες οι διαδηλώσεις έως την 1η Αυγούστου. «Ελπίζουμε ότι οι εκλογές που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή, αν πραγματοποιηθούν, θα διεξαχθούν ειρηνικά και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα», κατέληξε η εν λόγω εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive