Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Αποκάλυψη-σοκ: Είχε κάνει χρήση κοκαΐνης ο δολοφόνος των δύο γυναικών. ΒΙΝΤΕΟ


Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και παράνομη οπλοχρησία, απήγγειλε ο εισαγγελέας σε βάρος του 45χρονου που σκότωσε τη σύντροφο του χθες στο Περιστέρι μετά την έξοδό του από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί....
 Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα χωρίς συνήγορο και, σύμφωνα με πληροφορίες, παρέμεινε αμίλητος όσο βρισκόταν στο εισαγγελικό γραφείο.   Η δικογραφία σε βάρος του ανατέθηκε σε ανακριτή.  Τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται για τον δράστη σοκάρουν.    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο 45χρονος φέρεται να έχει παραδεχτεί ότι είχε κάνει χρήση ναρκωτικών όταν σκότωσε την άτυχη γυναίκα.  Συγκεκριμένα έχει ισχυριστεί τα εξής: «Μου είπε ότι ήθελε να χωρίσουμε. Θόλωσα. Είχα πάρει κοκαΐνη και δεν ήξερα τι έκανα. Παλαιότερα ήμουν χρήστης. Τώρα έκανα χρήση περιστασιακά όταν είχα χρήματα».  Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1



Η υπόθεση της δολοφονίας έγινε γνωστή όταν ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο 45χρονος ασθενής του, του είπε πως δολοφόνησε την 51 ετών σύντροφό του. Η γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της στο Περιστέρι νεκρή με τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο κατηγορούμενος είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο την σύζυγό του πριν 6 χρόνια, έγκλημα μετά το οποίο είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρική κλινική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive