Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Όταν οι καλλιτέχνες είχαν ευαισθησίες και ΑΝΤΡΙΚΙΟ λόγο (βίντεο)

Έχουν περάσει  λίγα χρόνια απο την εποχή που δυο μεγάλοι καλλιτέχνες με έντονα προσωπικά βιώματα μιλούσαν με αγωνία για την κοινωνική και οικονομική κατάσταση που διαμορφώνονταν στην χώρα. Ο αξέχαστος Στέλιος Καζαντζίδης εξέφραζε τους φόβους για το μέλλον της Ελλάδας λέγοντας:... Η χώρα εχει κατάρα,  κάθε φορά που ο Έλληνας πάει να σηκώσει κεφάλι,  να χαρεί, τον αποκεφαλίζουν. Σήμερα έχουν  αποδυναμωθεί θεσμοί, δεν υπάρχουν αξίες και πρότυπα. Τα σύνορα είναι ξέφραγο αμπέλι ο καθένας μπαίνει και βγαίνει όποτε θέλει. Δεν υπάρχει αίσθημα ασφαλείας και εμπιστοσύνης στην κοινωνία.
Από την πλευρά του ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κωσταντίνου τόνιζε: Λυπάμαι αλλά βλέπω ότι η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Το στημένο παιχνίδι εναλλαγής της εξουσίας ανάμεσα σε πρόσωπα που δεν αγάπησαν πραγματικά τον λαό που υπηρετήσουν θα  οδηγήσει σε μεγάλο αδιέξοδο.
Το χειρότερο είναι ότι σκοτώνουν την ελπίδα"
Δείτε τα βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive