Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Το απόλυτο τρολάρισμα...


via "PRESS-GR"

1 σχόλιο:

  1. Ο Κώστας Μπακογιάννης μπορεί να είναι "σπέρμα" του δολοφονημένου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΠΑΥΛΟΥ, όμως είναι και δημιούργημα της φαμίλιας του εφιάλτη Μητσοντορακουλα, γαλουχημένος στα στήθια της πρωθιέρειας του νεποτισμού ,της ξενοδουλίας και της Μίεζενς ...

    Ζούμε στη χώρα που ανέχεται το Μιζοτακέικο να σιτίζεται οικογενειακώς και αποκλειστικά από το δημόσιο εδώ και κάτι δεκαετίες και το Μπακογιανέικο να στηρίζει τον πολιτικό του βίο, πάνω σε έναν θάνατο.

    Πάνω στον τάφο του Μπακογιάννη στήθηκαν πολλες καριέρες ...

    Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας , επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου –γόνο- Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

    Αυτή τη στιγμή στην ΝOY-ΔOYΛA προεδρεύει ο γιός του Μητσοτάκη (Κυριάκος), αντιπροεδρεύει ο ψυχογιός του Μητσοτάκη (Χατζηδάκης) και γενικός δερβέναγας αυτοδιορίσθηκε η κόρη του Μητσοτάκη (Ντόρα)!!!!!

    Η τυμβωρύχος του τάφου του Μπακογιάννη …
    Η άεργη πολυεκατομμυριούχος …
    H μεγαλύτερη μισέλλην της μεταπολεμικής ιστορίας μας.
    Η απολύτως αστοιχείωτη και άσχετη με τα πάντα.

    Αυτήν την άσχετη και άχρηστη ζάπλουτη πρώην χήρα, που ο λαός την έδιωξε με τις “κλωτσιές” από την “πόρτα”, ο “αδελφος” της Κούλης την έβαλε ξανά στο πολιτικό σκηνικό από το “παράθυρο”.

    Η Ντοράκουλα η κόρη του αποστάτη και εφιάλτη της Δημοκρατίας ,του φαταούλα Μητσοτάκουλα, η λαϊκά Δράκουλα των Χανιών, είναι μια πολιτικάντισα, από τις πλέον μισητές, από τις πλέον επικίνδυνες για την πατρίδα μας .

    Η Ντόρα είναι η ενσάρκωση της διαπλοκής, της υπονόμευσης, της κενότητας και της παντελούς έλλειψης αρχών και ιδεολογίας ,υποβαθμίζει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της πατρίδας μας και αποτελεί τροχοπέδη για την ανάταση της χώρας.

    Ο “αχάριστος” λαός την έστειλε σπίτι της, αλλά ο Σα(χλα)μάρας Αντώνης και η Μιζενς είχε άλλη άποψη ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive