Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Οι τελευταίες στιγμές της νύφης πριν το γάμο. ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ



Ένα τραγικό και συγκλονιστικό βίντεο είδε το «φως» της δημοσιότητας, το οποίο δείχνει τις τελευταίες στιγμές ενός πληρώματος ελικοπτέρου στην Βραζιλία, την ώρα που αυτό έπεφτε. Στο ελικόπτερο επέβαινε και μια νύφη, η οποία με αυτόν τον τρόπο είχε επιλέξει να πάει στον γάμο της....
Η 32χρονη Rosemere do Nascimento ήθελε να κάνει έκπληξη στον μέλλοντα σύζυγό της Udirley Damasceno, πηγαίνοντας στην τελετή »πετώντας». Κανείς από τους 300 παρευρισκόμενους δεν ήξεραν για το τι πρόκειται να κάνει.
»Όλες οι νύφες έχουν ένα όνειρο, και το δικό της ήταν να φτάσει στο γάμο με ελικόπτερο» δηλώνει ο Carlos Eduardo Batista, ένας από τους οργανωτές του εγχειρήματος.
Όταν το ελικόπτερο δεν έφτασε σε ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, όπως αναμενόταν, τότε άρχισαν οι έρευνες και αποκαλύφθηκε η τραγωδία.
Οι έρευνες για τα ακριβή αίτια της είναι σε εξέλιξη, ωστόσο πιο πιθανός »υπεύθυνος» φαίνεται να είναι ο κακός καιρός.
Η 32χρονη νύφη επέβαινε στο αεροσκάφος μαζί με τον αδερφό της, ενώ ήταν και στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μαζί τους στο θάνατο »ακολούθησαν» και ο κυβερνήτης αλλά και ο φωτογράφος που βρισκόταν στο ελικόπτερο.

Το περιστατικό συνέβη στα προάστια του Σάο Πάολο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive