rottating banner

Σάββατο, 8 Ιουλίου 2017

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ. Μαρέβα Μητσοτάκη: Ο χωρισμός με τον Κυριάκο, η εξουσία και ο Επίτιμος


Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, μίλησε στην εκπομπή «Happy Day», για τη ζωή της με τον Κυριάκο, τις επιθέσεις που έχει δεχθεί, τα παιδιά της, αλλά και την επιχείρησή της που διαπρέπει και κάνει γνωστή την Ελλάδα στο εξωτερικό....
 «Η ζωή μου μετά από την ανάληψη της ηγεσίας της ΝΔ από το σύζυγό μου άλλαξε ως προς το γεγονός ότι έχω πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια. Δεν άλλαξε σε τίποτε άλλο και δε θέλω να αλλάξει διότι η εξουσία έρχεται, περνάει, φεύγει κι εμένα τα μυαλά μου δεν πρόκειται να πάρουν ποτέ αέρα», είπε η κυρία Γκραμπόφσκι.  Η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν δίστασε να παραδεχθεί μάλιστα ότι τα χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων βρισκόταν σε διάσταση με τον πρόεδρο της ΝΔ ήταν αρκετά δύσκολα, αλλά όπως τόνισε η ίδια ήταν αρκετά αυτόνομη, είχε κοντά της τα παιδιά της και κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματα.            «Σε μία κοινωνία, όταν είσαι παντρεμένη με τον Μητσοτάκη δε θα κάνουν παρέα εσένα, αλλά εκείνον. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι που έκαναν παρέα με εμένα έχουν παραμείνει φίλοι μου και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος της ζωής μου», είπε.  Όσο για τις προσωπικές επιθέσεις που έχει δεχθεί τον τελευταίο καιρό η Μαρέβα Μητσοτάκη απάντησε:  «Ξέρω ποια είμαι και δεν στεναχωριέμαι. Πιο πολύ θεωρώ ότι είναι λίγο άνανδρο να χτυπάς οικογένειες και παιδιά μόνο για πολιτικούς λόγους. Θεωρώ ότι πρέπει να έχεις λίγο σεβασμό προς τα παιδιά. Και στο τέλος μόνο εκείνοι χάνουν όταν κάνουν τέτοιου είδους επιθέσεις».  Μιλώντας για τα παιδιά της φωτίζεται το πρόσωπό της. Όπως είπε έχει τρία καταπληκτικά παιδιά, ενώ δεν έκρυψε ότι πολλές φορές ασκούν τόσο στην ίδια όσο και στον Κ. Μητσοτάκη σκληρή κριτική.  «Λέω στο σύζυγό μου ότι είμαι τόσο τυχερή που έχω αυτά τα παιδιά, που μου λέει “ό,τι δίνεις παίρνεις”. Η αλήθεια είναι ότι και στις πολύ δύσκολες στιγμές τα παιδιά μου ήταν προτεραιότητα», τόνισε.  Τέλος η Μαρέβα Μητσοτάκη αναφέρθηκε και στο χαμό του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

1 σχόλιο:

 1. Η ΜΑΡΕΒΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΖΟΚΟΥΛΗ , ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΛΑΣΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ KAI ΤΑ ΠΑΡΙΖΙΑΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ???

  ΓΙΑΤΙ Ο ΧΑΖΟΚΟΥΛΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΤΗΝΟΥ ,ΠΑΡΙΣΣΙΟΥ ΚΤΛ…ΚΤΛ….ΚΤΛ…)

  Η Μαρέβα αγόρασε για «ψίχουλα» οικόπεδο στην Τήνο, δίπλα στο Χριστοφοράκο
  Οικόπεδο αξίας 1.500.000 ευρώ αγοράστηκε για 62.486 ευρώ από την οικογένεια Μητσοτάκη. Η offshore εταιρεία που το πούλησε λέγεται Mistras Holding Limited με έδρα το φορολογικό παράδεισο του Αγίου Βικέντιου και ΑΦΜ 800300662.
  Σύμφωνα με την kontranews το διπλανό οικόπεδο, στην μαγευτική Τήνο, το αγόρασε ο Μιχ. Χριστοφοράκος της Siemens με 810.000 ευρώ. Το παραδιπλανό το πήρε ο Δενδρινός της Siemens με 810.000 και έχτισαν 3 τεράστιες βίλες.
  Υπενθυμίζεται ότι οι κύριοι Χρστοφοράκος και Δενδρινός ήταν οι διαχειριστές των μαύρων ταμείων της Siemens.

  Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη Μαρέβα Γκραμπόφσκι με δήλωσή της για το πώς απέκτησε το οικόπεδο στην Τήνο υποστηρίζει ότι το αγόρασε με δικά της χρήματα, ότι ο σύζυγός της “δεν έχει καμιά σχέση” και ότι “μόνη ανάμειξη του Μιχ. Χριστοφοράκου και της Ελένης Δενδρινού, συζύγου του στελέχους της Siemens Διονύση Δενδρινού, είναι ότι αγόρασαν τα γειτονικά ακίνητα από τους ίδιους πωλητές την ίδια χρονική περίοδο”
  Πρέπει να διερευνηθεί η καταβολή από τη σύζυγό του €470.000, καθώς και € 80.000για έξοδα μεσιτείας και €74.823 για φόρους και συμβολαιογραφικά έξοδα, το μεν εάν εγένετο μέσω του τραπεζικού συστήματος, το δε εάν αυτό το υπέρογκο συνολικό χρηματικό ποσόν, που είναι εκτός του τραπεζικού δανεισμού, δικαιολογείται με βάση τα μέχρι τότε δηλωθέντα εισοδήματά της.
  Πρέπει αφετέρου να διερευνηθεί η δανειακή σύμβαση, δυνάμει της οποίας της χορηγήθηκε δάνειο €900.000 από την Τράπεζα GE Money Bank, ιδίως σε σχέση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς μέσω των οποίων διακινήθηκε το εν λόγω χρηματικό ποσόν και τις τυχόν δοθείσες εγγυήσεις, ήτοι ενοχικές, εμπράγματες, collateral κ.λπ.

  Μπορεί να αποδείξει η κυρία Μητσοτάκη πως μέσα σε 4 ημέρες διάστασης, κέρδισε κάτι εκατομμύρια;

  Μπορεί να δικαιολογήσει πως από τους δέκαδες Παπασταύρους που έχει η Ελλάδα, βρήκε τον ορίτζιναλ, μαιτρ της φοροδιαφυγής;

  Η γυναίκα του Μιζοτάκη δεν αρκεί να είναι μόνο αμιζάριστη , πρέπει να φαίνεται και στο πόθεν “έσχες”…

  Μπορεί να αποδείξει ότι βρήκε και συμφώνησε την αγορά του ακινήτου του Βολταίρου μέσα σε 48 ώρες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive