Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΤΩΡΑ. Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής του Σώρρα και της συζύγου του

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε σήμερα το πρωί την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του...
Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

2 σχόλια:

  1. Το αίσχος συνεχίζεται και πλέον το σχοινί έχει τραβηχτεί όσο ποτέ.
    Από τις αρχές Ιανουαρίου έχει αρχίσει ένας πόλεμος μέσω των ΜΜΕ στο πρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα και της ΕΣΥ (Ελλήνων Συνέλευσις).

    Ο Άρειος Πάγος υποτίθεται ότι άρχισε «επιτέλους» να διερευνά και να μαζεύει «στοιχεία» για το «φαινόμενο» Σώρρα, την υπόθεση των 600 δις, τα καταπιστεύματα, για τις μετοχές της Ανατολής και ότι άλλο έχει επικαλεστεί ο δήθεν «απατεώνας» και κοροϊδεύει τον κόσμο.
    2 μήνες μετά, μόλις χθες, βγήκε «επιτέλους» καταδικαστική απόφαση για τον Αρτέμη Σώρρα.
    Για ποιο λόγο όμως;

    Ούτε για τα οικονομικά εργαλεία, ούτε για πλαστογραφία, ούτε για εξαπάτηση λαού, ούτε για εξαπάτηση Δημοτικών συμβουλίων, ούτε για τις πλαστές υπογραφές αξιωματούχων της Ελλάδας και της Αμερικής…

    ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΌΛΑ ΑΥΤΑ…
    ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ!!!
    Και για 32.000 δικάστηκε ερήμην του και καταδικάστηκε σε 8 χρονια φυλακή χωρίς αναστολή !!!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ??
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ;;;

    Επειδή λοιπόν το θέμα έχει πέσει τόσο χαμηλά, και αντί να συζητάμε για την σωτηρία των Ελλήνων και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που επί αιώνες συντελούνται από το πολιτικό σύστημα, τις τράπεζες, τα ΜΜΕ και το κακό συναπάντημα, συζητάμε για τον κουμπάρο του Σώρρα και αν του χρωστάει κάτι ψιλά, ας δούμε τα γεγονότα αναλυτικά…

    - Ο κουμπάρος του Σώρρα ήταν άνθρωπος της οικογενείας, επί χρόνια έμπαινε και έβγαινε στο σπίτι του. Ο Σώρρας του έδινε πολλές δουλειές (ως δικηγόρο). Σε πολλές από αυτές ο Σώρρας ήταν ζημιωμένος, εξ αιτίας του κουμπάρου. Κάποια στιγμή ο κουμπάρος δίνει ένα αυτοκίνητο στον Σώρρα (πολύ αμαρτωλό αυτοκίνητο, αλλά αυτό δεν είναι της ώρας…) να το πουλήσει. Λόγω άλλων προηγούμενων οικονομικών διαφορών, ο Σώρρας όντως δεν του έδωσε τα λεφτά του αυτοκινήτου. Οι δυο τους είχαν οικονομική διαφορά. Αυτό είναι σαφές.

    - Στα μέσα του 2015 (αν δεν κάνω λάθος) ο Σώρρας στέλνει εξώδικο στον κουμπάρο του και του ζητάει να λύσουν τις διαφορές, θεωρώντας φυσικά ότι αυτά που του χρωστάει ο κουμπάρος απο εισπράξεις πελατών του που ειχε αναλαβει είναι πολύ περισσότερα από ότι το αυτοκίνητο.(ΕΔΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ?)

    - Το εξώδικο πηγαίνει με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι του κουμπάρου, το διαβάζει η γυναίκα του κουμπάρου που δεν το ήξερε το θέμα και ταράζεται!!

    - Ο κουμπάρος κάνει μήνυση στο Σώρρα γιατί τάραξε την γυναίκα του.
    - Η δίκη γίνεται στημένη στην Πάτρα παρουσία Σώρρα και «καταδικάζεται» σε κάτι μήνες με αναστολή.

    - Ο Σώρρας κάνει έφεση για κακοδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. - Η κακοδικία εκκρεμεί και δεν εξετάζεται για 2 χρόνια.

    - Τον Ιανουάριο 2017, και μόλις έχει αρχίσει η επίθεση των ΜΜΕ, βγαίνει είδηση (από τα ΜΜΕ) ότι δήθεν ο Άρειος Πάγος συνεδρίασε και καταδίκασε τον Σώρρα… Για τι πράμα; Για την κακοδικία του 2015, ότι δλδ η δίκη του 2015 ήταν καλή. Ποια δίκη δλδ; Για το ότι τάραξε την γυναίκα του κουμπάρου… και αυτό χαρακτηρίστηκε από τα ΜΜΕ ως «Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ»…!!! Δλδ ολόκληρος Άρειος Πάγος ασχολήθηκε με ένα τόσο μικρό θέμα, και μάλιστα πότε; Μέσα στις γιορτές… Δλδ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝ ΔΙΚΗ. Ο Σώρρας δε, δεν δέχθηκε ποτέ κλήση να παρευρεθεί… Πάμε παρακάτω…

    - Ο Σώρρας ζητάει να γίνει δίκη για να ξεκαθαριστεί το θέμα του κουμπάρου, ποιος χρωστάει σε ποιόν, πόσα κτλ.

    - Η δίκη ορίζεται για μέσα Φεβρουαρίου. Ο Σώρρας είναι εκεί κανονικά, όμως η δίκη αναβάλλεται λόγω χρόνου (;;;) για τις 17 Μαρτίου (χθες).

    - Στις 16 Μαρτίου ο δικηγόρος του Σώρρα είναι στην Καλαμάτα για μία πολύ σοβαρή δίκη, η οποία παρατείνεται και για τις 17. Ο δικηγόρος στέλνει ενημέρωση στην Εισαγγελία, εκθέτει το πρόβλημα και ζητάει διευθέτηση για να γίνει η δίκη κανονικά με την παρουσία του μια άλλη μέρα.

    - Το δικαστήριο το αγνοεί, κάνει την δίκη ερήμην του Σώρρα και τον καταδικάζει σε 8 χρόνια χωρίς αναστολή για 32.000 € που έκανε το αυτοκίνητο, χωρίς φυσικά να συνυπολογίσει κανένα άλλο στοιχείο!!!

    -Όσο για τον Δόση που βγήκε ότι του χρωστάει ο Σώρρας 100.000 από τον παιδικό σταθμό της γυναίκας του, δεν υπάρχει καν τέτοιο κατηγορητήριο, δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Σώρρας (ή η γυναίκα του) χρωστάει στον Δόση. Αυτός ξεφύτρωσε μέσα στην όλη διαδικασία λάσπης των ΜΜΕ.

    -Ορίζεται δικάσιμος 17/5 και «ολος τυχαίως» λίγες μέρες πριν την ημέρα εκδίκασης από ολες τις ημέρες του χρόνου ορίζουν γενική απεργία την ημέρα εκδίκασης και ακόμη δεν έχουν ορίσει δικάσιμο οσο και αν πιέζουμε,οσο για την αναστολή της πρωτοφανούς ποινής που ζητήθηκε στις 21/7 ούτε συζήτηση,έναν Σωρρα δεν θέλουν ελεύθερο,τρέμει το έδαφος στα πόδια τους αν κυκλοφορεί ελεύθερος…

    Βγάλτε τα συμπεράσματά σας για το προσωπικό ζήτημα του Σώρρα.
    Τώρα, για τα άλλα, τα σοβαρά, που μας αφορούν όλους, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ, ανοιχτά σε όποιον θέλει να τα δει.

    ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΈΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ… ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ !!!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ «ΣΩΡΡΑΣ» ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ, ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΣΕΙΣ !!!

    ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive