Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Ο Δήμαρχος Σιντικής υποδέχθηκε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Άννα Τσομπάνη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτης Δομουχτσίδης υποδέχθηκε στο Δημαρχείο χθές,  Δευτέρα 5 Ιουνίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Πνεύματος,την Σιδηροκαστρινή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια KickBoxing (Κικ Μπόξινγκ / Πυξ-Λαξ), Άννα Τσομπάνη....
Η Άννα Τσομπάνη έφτασε στο Δημαρχείο συνοδευόμενη από τον Αρθρογράφο της Γραφίδας Σιντικής και του Σερραϊκού Θάρρους, κο Χρήστο Κατσαρό, εχθές το πρωΐ Δευτέρα στις 8:30 π.μ..
Στο Δημαρχείο αρχικώς τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σιντικής, κ. Φώτης Δομουχτσίδης, και εν συνεχεία ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Σιδηροκάστρου, κ. Σίμος Ιωαννίδης, στο γραφείο του Δημάρχου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στην Άννα Τσομπάνη και στους γονείς της για την μεγάλη επιτυχία στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing τηςISKA (International SportKick Boxing Association) στην Αθήνα και υποσχέθηκε, δίνοντας συνέντευξη στον Χρήστο Καταρό, ότι σύντομα θα βραβεύσει με το έμβλημα του Δήμου την Άννα.
Ο Δήμαρχος Σιντικής υποδέχθηκε την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Άννα Τσομπάνηhttps://youtu.be/LMxZagNR6Aw
Φωτογραφίες:

































Γράφει ο Χρήστος Α. Κατσαρός (Chris Sintiki)
Αρθρογράφος, 6945488779
E-mailgrafida.sintikis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive