Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Η εικόνα του εξουδετερωμένου δράστη της επίθεσης στην Παναγία των Παρισίων. Δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο

Η εικόνα του εξουδετερωμένου δράστη της επίθεσης στην Παναγία των Παρισίων
Σε κλίμα φόβου ζει άλλη μία μέρα μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, μετά το περιστατικό με την επίθεση άνδρα σε αστυνομικό στο Παρίσι και τους πυροβολισμούς που έπεσαν για να ακινητοποιηθεί ο δράστης...
Όπως έγινε γνωστό από τις αρχές, ο άνδρας ήταν οπλισμένος με σφυρί και το περιστατικό συνέβη κοντά στο προαύλιο της Παναγίας των Παρισίων.
Η Daily Mail δημοσίευσε φωτογραφία και βίντεο από τον αιμόφυρτο δράστη της επίθεσης να κείτεται στο έδαφος δίπλα στο ναό με τους αστυνομικούς να τον σημαδεύουν με τα όπλα τους και ο κόσμος να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και ζήτησε από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή αυτή. Τις έρευνες για την υπόθεση αυτή ανέλαβε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, όπως έγινε γνωστό από την εισαγγελία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive