Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΑΓΓΛΙΑ ΝΕΟΤΕΡΑ. Τριπλή τρομοκρατική επίθεση ισλαμιστών με φορτηγό και μαχαίρια στο Λονδίνο - Νεκροί και τραυματίες. ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ & ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Ενα λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στην Γέφυρα του ΛονδίνουΕνα λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στην Γέφυρα του Λονδίνου και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παρασύρει τουλάχιστον 15 έως 20 ανθρώπους. Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές τουλάχιστον έξι άνθρωποι κείτονται στο έδαφος στην Γέφυρα «χωρίς να κινούνται», ενώ εν συνεχεία κάποιοι κατέβηκαν από το φορτηγάκι και τους μαχαίρωναν φωνάζοντας "Αλλάχ Ακμπάρ"!..

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς.
Ένοπλοι Βρετανοί αστυνομικοί έσπευσαν συνολικά σε τρία περιστατικά, στη Γέφυρα του Λονδίνου, στην Αγορά Μπόροου και στην περιοχή Βόξχολ.
Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.
Περίπου στις 22:30 ώρα Λονδίνου (00:30 Ελλάδας) και ενώ στην περιοχή της Γέφυρας του Λονδίνου βρίσκονταν εκατοντάδες άνθρωποι, ένα αυτοκίνητο, ανέπτυξε ταχύτητα, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε πεζούς, ενώ σύμφωνα με την Telegraph, την ίδια ώρα, τρεις άνδρες μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους!
Η αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν δυο επεισόδια, ένα στη γέφυρα του Λονδίνου κι ένα στο Μπόροου Μάρκετ, πολύ κοντά στη Γέφυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive