Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΑΓΓΛΙΑ. «Είδα ανθρώπους μαχαιρωμένους», είπε αυτόπτης μάρτυρας. Οι πρώτες μαρτυρίες από την επίθεση με βαν στη Γέφυρα του Λονδίνου

«Είδα ανθρώπους μαχαιρωμένους», είπε αυτόπτης μάρτυρας
Πανικός επικράτησε στο Λονδίνο, έπειτα από μια νέα επίθεση στην «καρδιά» της πόλης, που όλα δείχνουν ότι είναι τρομοκρατικό χτύπημα, λίγα 24ωρα πριν τις εκλογές στη Μεγάλη Βρετανία και μερικές μόλις ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ, κατά τη διάρκεια συναυλίας....

Οι πρώτες μαρτυρίες κάνουν λόγο για τρεις ανθρώπους που μαχαιρώθηκαν, ενώ άλλες αναφορές ανεβάζουν τον αριθμό των τραυματισμένων στους επτά.
Πιο συγκεκριμένα, ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι είδε τρεις ανθρώπους με τραύματα κατά τα φαινόμενα από μαχαίρι στη Γέφυρα του Λονδίνου. Ο αυτόπτης μάρτυρας είπε χαρακτηριστικά ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν κομμένους τους λαιμούς.
AP_17154802215982
Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι αναπτύξει δυνάμεις στη Γέφυρα του Λονδίνου και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.
Νωρίτερα, ΜΜΕ ανέφεραν ότι ένα κλειστό λευκό φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς, με έναν αυτόπτη μάρτυρα να λέει στο BBC ότι το αυτό έπεσε με ταχύτητα πάνω σε πέντε ή έξι ανθρώπους.
Ένας κάτοικος της περιοχής, κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου, δήλωσε ότι άκουσε εκπυρσοκροτήσεις όπλων πριν από λίγο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive