Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Ο ΝΕΟΣ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ Ο ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ, ΜΑΡΤΕΝ ΒΑΡΒΕΪ. Του Ευριπίδη Μπίλλη


ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ 8.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ;;  («ΕΣΦΡΑΓΙΣΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLE ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟ «ΛΗΜΕΡΙ». ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ). Ακούμε για δήθεν σεβασμό του Συντάγματος και για αλά καρτ και υπό φύλλο συκής σεβασμό του Συντάγματος....
 Από πολλούς φαρισαϊκά, με τον Αδώνιδα να αγωνίζεται και «μαχητικά» να μην «παραβιαστεί» το Σύνταγμα για το θέμα των συμβασιούχων 8.000 Ελλήνων οικογενειαρχών, που θέλει να τους πετάξει στο δρόμο.

Και επειδή ο εγκρίνων  και επιβάλλων την παραβίαση του Συντάγματος είναι ο υπερκυβερνήτης της Ελλάδας νέος Ράιχενμπαχ ΜΑΡΤΕΝ ΒΑΡΒΕΪ (συνημμένο, αν δεν άλλαξε) που τώρα εν αντιθέσει με τον Ράιχενμπαχ είναι αφανής.

Και επειδή ο Άδωνις είχε άριστες κατοχικές σχέσεις  με τον Ράιχενμπαχ,συνάγεται ότι μάλλον έχει εξ ίσου πειθήνιες κατοχικές σχέσεις με τον νυν υπερκυβερνήτη νέο  Ράιχενμπαχ, Μάρτεν Φαρβέι (ή άλλον) εξ ου μάλλον και η ανάλγητη «θρασύτητα» του.

(Μάρτεν Φερβέι: Ποιος είναι ο διάδοχος του Χορστ Ραϊχενμπαχ στην Task Force για την Ελλάδα. Ο «νέος διοικητής της ελληνικής αποικίας». Με την  20μελή «Ομάδα Δράσης», «υπουργών» του, http://www.dossier.gr/%CE%BC%C E%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CE%BD-% CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B2%CE%AD% CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE% BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD% CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B4%CE% B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%87%CE% BF%CF%82-%CF%84/)


Και επειδή ο Άδωνις ξεσπαθώνει για τη  «δολοφονία» των 10.000 Ελλήνων της αποκομιδής των σκουπιδιών παρ’ όλα τα οξύτατα προβλήματα που υπάρχουν. Παρ όλον ότι  υπάρχει και Συνταγματική λύση μετατροπής των συμβάσεων των Ελλήνων αυτών σε αορίστου, λόγω των πολλαπλών ανανεώσεων.

Συνάγεται με μεγάλη σχεδόν βέβαιη πιθανότητα λόγω της στάσης του Άδωνιδος με αντίθετα πολλά  στελεχών της ΝΔ, ως ο κ.  Πατούλης (αν δεν κάνω λάθος), ο κ. Γιακουμάτος και άλλοι, αλλά και λόγω της αφύσικης περίεργης στάσης του αρμόδιου υπουργού, ότι:

Ο νέος Ράιχενμπαχ ΜΑΡΤΕΝ ΒΑΡΒΕΪ, διά του Άδωνιδος πιθανότατα  διατάζει να πετακτούν στο δρόμο οι 8.000 Έλληνες εργαζόμενοι και τα σκουπίδια να δοθούν άμεσα σε εταιρίες.

Και μία αναγκαία διόρθωση και γιατί ο Άδωνις απειλεί με μηνύσεις …
Ο Άδωνις δεν εμποδίζει την δικαιοσύνη για το θέμα του NOOR1.  Δείχνει όμως να μην τον απασχολεί το θέμα αυτό με το οποίο δείχνει να απαξιεί και να ασχοληθεί.

Και κεραυνώνει τον Καμμένο γιατί τηλεφώνησε στον βασικό μάρτυρα της υπόθεσης.
Και δείχνει ότι δεν τον ενδιαφέρει το γιατί το έκανε. Ή δείχνοντας, χωρίς ίσως να το θέλει ότι διαφωνεί για την ουσία  του τηλεφωνήματος προστασίας της ζωής του μάρτυρος.

Και χωρίς ίσως να το θέλει και να το αντιλαμβάνεται παρ όλον ότι έξυπνος, να δείχνει πολλά άλλα …..

Ευριπίδης Μπίλλης
Υ.Γ Δείτε το κατωτέρω. «Εσφραγίσθη» από την Google το πατριωτικό μπλογκ ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ.

                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive