Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Γερμανός αξιωματούχος: Ειρήνη μπορεί να υπάρξει μόνο με σύμμαχο τη Ρωσία!

Γερμανός αξιωματούχος: Ειρήνη μπορεί να υπάρξει μόνο με σύμμαχο τη Ρωσία!
Παρόλα αυτά η Γερμανία πρωτοστατεί στις νέες αντιρωσικές κυρώσεις.  Να κατέβουν οι τόνοι στο γεωπολιτικό επίπεδο και να αποκατασταθούν όσο γίνεται οι σχέσεις Ευρώπης - Ρωσίας, ζήτησε ο πρώην Καγκελάριος Gerhard Schroeder...
μιλώντας σε συνεδρίαση του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος.  Ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός των κυρώσεων που έχει επιβάλλει η Δύση τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία, πράγμα που έβγαλε ζημιωμένες και τις δύο πλευρές.
Γιατί δεν το καταλαβαίνουμε; Η ειρήνη και η σταθερότητα στην Ευρώπη μπορούν να υπάρξουν μόνο αν έχουμε καλές σχέσεις με τον μεγάλο μας γείτονα, τη Ρωσία. Η ίδια η Γερμανία θα μπορούσε να κάνει περισσότερα για τη βελτίωση των σχέσεων με τη Μόσχα".
Ο πρώην ηγέτης της Γερμανίας πίεσε τον Μάρτιν Σουλτς σε περίπτωση που εκλεγεί στην καγκελαρία, να λάβει μέτρα που θα φέρνουν πιο κοντά τη Ρωσία με την Ε.Ε. και όχι το αντίθετο, πράγμα που ισχύει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive