Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

«ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» . ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ;

εξωφυλλο θεμα
ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΙ "ΟΥΤΕ ΦΩΝΗ ΟΥΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ & ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ. Με τα διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή, «πέστε κάτω Αστυνομία», οι δράστες αιφνιδίασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ άνοιγαν τα γραφεία του Τομέα της Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο και τους επιτέθηκαν με σφυριά. Οι δράστες...
προσέγγισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, λίγο πριν ανοίξουν για το κοινό (14/06-18.00). Με τρια επιβατικά αυτοκίνητα περίπου 15-20 άτομα  , αποβιβάστηκαν και κινήθηκαν προς τα γραφεία, όπου βρίσκονται τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Οι δράστες με αλεξίσφαιρα και αντιανεμικά που έφεραν διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή «πέστε κάτω Αστυνομία», αιφνιδίασαν τους νεαρούς οι οποίοι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με σφυριά.
Αμέσως μετά την καταδρομική επιδρομή οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στα οχήματά τους και διέφυγαν προς την Αττική Οδο. Με ασθενοφόρο οι τραυματίες (δυο ανδρες και δυο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και τον Ευαγγελισμό, με δύο να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ο άνδρας τραύμα στο κεφαλι ενω πιο σοβαρά- βαρύ συντριπτικό κάταγμα -στο χέρι φέρει η νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.
Η επίθεση, εξετάζεται με σχολαστικότητα, ως προς τον προσδιορισμό και ταυτοποίηση των δραστών. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν Αστυνομικές πηγές στο nantiaReport, η επίθεση σε βάρος των γραφείων της Χρυσής Αυγής έρχεται τρεις μόλις ημέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση (17/06-18.00) του ΚΕΡΦΑΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατικη Ασφάλεια.
Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο (04/12 2012, 04.00) είχε σημειωθεί ισχυρή έκρηξη ύστερα απο πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, στην είσοδο του διώροφου κτηρίου.
«Επιλέξαμε να χτυπήσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής γιατί πιστεύουμε πως τους φασίστες πρέπει να τους χτυπάς πρώτος πριν σε χτυπήσουν αυτοί. Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εκκόλαψη του φιδιού. Αρνούμαστε την παθητικότητα των δημόσιων καταγγελιών και τον ρόλο του αιώνιου θύματος που δειλιάζει να συγκρουστεί ανοιχτά με τους φασίστες», ανέφερε μεταξύ άλλων το κείμενο ανάληψης ευθύνης.
Η οργάνωση «Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF)», με ανάρτηση της προκήρυξης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου (08/12 2012), ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.
«Η χωροταξία του μέρους (πρόκειται για περιοχή με ελάχιστη κίνηση ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες) μας προσέφερε το πλεονέκτημα να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε προειδοποιητικό τηλεφώνημα (που ίσως παρακινούσε τους μπάτσους να απενεργοποιήσουν τον ωρολογιακό μηχανισμό που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε, για να προφυλάξουν τα γραφεία των χρυσαυγιτών συνεργατών και φίλων τους)».
«Άλλωστε οι σύντροφοι που πυροδότησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό είχαν ελέγξει περιμετρικά την περιοχή εκείνη την ώρα, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος τυχαίος περαστικός. Όσον αφορά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημα επιγραφών που βρίσκεται στο ισόγειο, δεν ήταν στις προθέσεις μας καθώς στόχος μας ήταν αποκλειστικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όμως πρέπει να κάνουμε γνωστό πως όσοι ανέχονται να συστεγάζονται με τους φασίστες μεταφέρουν προβλήματα στην πόρτα τους. Ας ζητήσουν λοιπόν αποζημίωση απ’ τους θρασύδειλους νεοναζί γείτονές τους», ανέφεραν σε άλλα σημεία της προκήρυξης τους τα μέλη της οργάνωση «Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF)».
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:
«Άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μελών του κόμματός μας από είκοσι και πλέον αριστερούς, κουκουλοφόρους τρομοκράτες με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών σημειώθηκε χθες πριν το άνοιγμα των γραφείων μας στον Ασπρόπυργο.
Ανάμεσα στους τραυματίες και μία κοπέλα, η οποία δέχθηκε σφοδρή επίθεση με σφυριά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο χέρι και να δεχθεί επικίνδυνα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.
Την άνανδρη, δολοφονική επίθεση δεν καταδίκασε κανένα από τα κόμματα της βουλής, που αποτελούν πλέον ξεκάθαρους ηθικούς αυτουργούς αυτής και κάθε ανάλογης δολοφονικής ενέργειας σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.
H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!»

4 σχόλια:

  1. Εκτός των άλλων από που μονιμοποιούνται πακιστανοι να ζητούν κλείσιμο γραφείων κόματος στην ελλαδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν εξαφανιστει με καποιον τροπο το αριστερο παρακρατος-κρατος(που δρα με την ανοχη και καλυψη ΟΛΩΝ των αποκομματων του κλεπτοκρατικου τοξου) αυτη η χωρα οχι προκοπη ή βελτιωση θα βλεπει αλλα ηδη βρισκεται ενα βημα πριν την αντιστροφη μετρηση της διαδικασιας μουσουλμανοποιησης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνῶ εἰς τὰ περὶ παρακράτου.ς
    Ἐφ'ὅσον ἡ Χ.Α. πολιτικῶςεἶναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ κάτι πρέπει τέλος πάντων νὰ γίνεται κατὰ περιόδους ὤστε νὰ ἀκούγεται.
    Κρῖμα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. HABEMUS PAPADEMUS

    Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΑΡΧΙΣΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΜΕ ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΙΤΣΧΑΚ ΧΑΒΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑ Ο ΓΓ. ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΑΣΩΝ ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤ.ΚΑΛΟΓΗΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ 06/01/2005
    ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΕΣΒΗ Κ.Γ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΧΑΝΟΥΚΑ" ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Λ.Α.Ο.Σ 21/5/2005
    ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ Josep Fontelles Borrel
    -ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ-07/02/2005
    "...Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΜΙΑΣ ΣΤΕΙΡΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ!!!!! ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ!!!!!!Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ 1940-45 ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ ΖΩΤΙΚΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!!!!!!!!!!!

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΙΠΕ:
    " ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
    ΠΗΓΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΚΥΡΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΩΜΜΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive