Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΕΡΤ: Παραιτήθηκε ο Ταγματάρχης, οργή της ΝΔ για την ΣΥΡΙΖΟ-Ταλιμπάν Ακριβοπούλου

Με επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά, παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης. Αν και δεν είναι ακόμη γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής του, τον τελευταίο καιρό φαίνεται...
ότι είχαν υπάρξει κάποιες διαφωνίες ανάμεσα στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ και τις επιλογές για την πολιτική του καναλιού. Φαίνεται ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανάρτηση της Κ. Ακριβοπούλου στο facebook λόγω της οποίας η ΝΔ ζήτησε να αποπεμφθεί η δημοσιογράφος από την ΕΡΤ.
Η ανακοίνωση της ΝΔ για την «δημοσιογράφο» – χούλιγκαν Ακριβοπούλου
«Η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. οφείλει να προχωρήσει  στην άμεση απομάκρυνση της Κ. Ακριβοπούλου»
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
            «Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε.Ρ.Τ. «Αίθουσα Σύνταξης», Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
            Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
            Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα.
            Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης. 
 
            Αν η διοίκηση της Ε.Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive