Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Ο κακός χαμός στο Twitter από την… «κατά λάθος» ανάρτηση Καμμένου με την ... πεογραβάτα. ΦΩΤΟ

Χαμό προκάλεσε στο Twitter η ανάρτηση με την φωτογραφία γραβάτας με φαλλούς από τον προσωπικό λογαριασμό του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. 
Φωτογραφία του Manos G. Archontakis.
Το συγκεκριμένο tweet ανέβηκε το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup.  Αφού έμεινε «στον αέρα» για μερικά λεπτά, ο υπουργός επανήλθε με νέα ανάρτηση, που… απέδιδε το λάθος στο παιδί του και την διέγραψε. Ο ίδιος ο Καμμένος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Το πάτησε ο γιος μου από το iPad αλλά είχε μπει στον δικό μου λογαριασμό». Αυτά τα περίπου έξι λεπτά που έμεινε δημοσιευμένο το συγκεκριμένο tweet πάντως ήταν αρκετά για να σηκωθεί σάλλος και πολλοί να κατακρίνουν τόσο την στάση του υπουργού, όσο και την δικαιολογία που προέβαλε...
αλλά και την γενικότερη πολιτική στάση, την δική του προσωπικά και της κυβέρνησης.
«Σίγουρα η μάνα του φταίει, βάλε ταξη υπουργέ», γράφει ειρωνικά κάποιος και κάποιος άλλος:
«Εμένα μου άρεσε πολύ η γραβάτα, να κάνουμε υπουργό το παιδί του Καμμένου πάραυτα». 
Οι χιουμοριστικές, αλλά και εξοργισμένες αναρτήσεις δεν είχαν τελειωμό, με αποτέλεσμα το όνομα του υπουργού και το hashtag #paidikammenou να είναι στα πρώτα ελληνικά trend…


























1 σχόλιο:

  1. ας ελπίσουμε οτι το έκανε αυτός επίτηδες για να γελάσουν,και όχι το παιδί γιατί τότε ανακύπτει πολύ σοβαρό πρόβλημα εθνικής ασφάλειας,όλα τα στοιχεία στον υπολογιστή του γραφείου του,θα είναι στα χέρια ξένων υπηρεσιών.
    υγ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ,Ο τσόχας μπροστά του είναι ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive